SVETSKI MEDIJI PRENELI IZVEŠTAVANJE NAŠE ANE PETROVIĆ O UBISTVU ANE VOLŠ: Urednica Espresa osvanula na NBC Boston-u
Urednica vesti Espresa za NBC Boston, Foto: Printscreen NBCBoston /Ana Petrovic, Espreso

SARADNJA

SVETSKI MEDIJI PRENELI IZVEŠTAVANJE NAŠE ANE PETROVIĆ O UBISTVU ANE VOLŠ: Urednica Espresa osvanula na NBC Boston-u

Saradnja reporterke NBC televizije iz Bostona Ebi Njezgode i urednice rubrike vesti portala Espreso Ane Petrović oko slučaja Ane Volš

Objavljeno: 17:52h

Nedeljama unazad vest o nestanku Beograđanke Ane Volš, kojoj se 1. januara gubi svaki trag, potresa ceo svet, a o Aninom nestanku svakodnevno izveštavaju domaći i strani mediji. Upravo tim povodom, NBC Boston stupio je u kontakt sa našim portalom Espreso i urednicom rubrike Vesti Anom Petrović, koja se uključila u program i dala osvrt na ovaj slučaj.

Reporterka NBC televizije iz Bostona, Ebi Njezgoda, ustupila je portalu Espreso ekskluzivnu fotografiju Brajana Volša dok ulazi u zgradu suda, a ekskluzivno je i ispričala više o tome kako se Brajan ponašao tokom čitanja optužnice.

Urednica vesti Espresa za NBC Boston
Urednica vesti Espresa za NBC Bostonfoto: Printscreen NBCBoston /Ana Petrovic, Espreso

- Do saradnje sa novinarkom NBC televizije došlo je putem Tvitera. Pratili smo slučaj Ane Volš putem svih društvenih mreža i tako stupile u kontakt. Čule smo se video pozivom, ona je želela da zna kako srpski mediji izveštavaju o ovom slučaju - rekla je Ana povodom saradnje Espresa i NBC televizije.

Ovim je medijska kompanija Adria Media Group još jednom pokazala da su ljudi njena najveća snaga.

Ceo prilog o osvrtu na slučaj Ane Volš urednice rubrike vesti portala Espresa, Ane Petrović, možete pročitati na veb sajtu NBC televizije iz Bostona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.