OVDE SU ŽIVELI ANA I BRAJAN VOLŠ: Sve pršti od LUKSUZA, pogledajte slike SVAKE PROSTORIJE U KUĆI! (FOTO)
Kuća Ane i Brajana Volša, Foto: Printscreen/Zillow, Društvene mreže

RASKOŠNA VILA

OVDE SU ŽIVELI ANA I BRAJAN VOLŠ: Sve pršti od LUKSUZA, pogledajte slike SVAKE PROSTORIJE U KUĆI! (FOTO)

Bazen, kamin na gas, ogromni plafoni, otvorena kuhinja, veliko dvorište...

Objavljeno:

Luksuz, raskoš u nameštaju i detaljima, kako unutar same kuće, tako i u dvorištu, primetni su u svakom delu imanja u čijem sklopu se nalazi kuća Ane i Brajana Volša, koja je procenjena na više od milion dolara.

Bazen, kamin na gas, ogromni plafoni, otvorena kuhinja, veliko dvorište, četiri spavaće sobe, postale su centar masovne forenzičke pretrage nakon što je prijavljen nestanak Beograđanke Ane Volš (39), a istražitelji su u podrumu kuće pronašli slomljen nož i tragove krvi.

Kuća Ane i Brajana Volša
Kuća Ane i Brajana Volšafoto: Printscreen/Zillow

Inače, ovo su fotografije nastale pre nego što su se Ana i Brajan sa decom uselili, a kuća nije u vlasništvu porodice Volš već su je rentirali.

1 / 15 Foto: Printscreen/Zillow

Međutim, neposredno nakon što je Brajan uhapšen, moderna kuća pretvorenu je u centar forenzičarske pretrage. Fotograf Njujork posta uslikao je tom prilikom fotografije unutar kuće nakon Aninog nestanka. Na fotografijama se vidi kutija od šampanjca koja je ostala u njihovoj trpezariji a na kojoj je Ana napisala poruku crvenim slovima:

„Vau! 2022… Kakva godina! Pa ipak i dalje smo ovde i zajedno! Hajde da učinimo 2023. najboljom do sada! Mi smo kreatori naših života… hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećajnost i radost. S ljubavlju, Ana“, na jednoj strani kutije za šampanjac, dok je na drugoj isprisano: „Gem Ana Brajan 2023!“

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

Podsetimo, juče je u Masačusetsu održano suđenje Brajanu Volšu na kom je sudija pročitala optužnicu kojom se Volš tereti za ubistvo supruge Ane.

Sudija je pročitala optužnicu navodeći šta se sve dešavalo od prvog dana njenog nestanka.

Podsetila je da je Ana majka tri dečaka, da je njen nestanak prijavljen tek nakon što su kolege prijavile da nije došla na posao.

Brajan Volš je sve vreme gledao u sudiju dok je čitala zastrašujuće detalje o ubistvu supruge Ane Volš.

Brajan Volš na suđenju
Brajan Volš na suđenjufoto: EPA-EFE/CRAIG WALKER / POOL

Sudija je rekla da je tokom istrage nađeno 10 kesa za đubre sa peškirima, tepisima, delom narukvice i odeće Ane Volš. U kesama su bili i ostaci sredstava za čišćenje, rukavice, zaštitno odelo, ostaci sode bikarobone...

Na velikom broju predmeta koje je pobacao u 10 crnih kesa pronađeni su tragovi DNK Ane Volš.

Tužiteljka upravo čita šta je Brajan čitao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći "Kada leš u raspadanju počinje da smrdi", "Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela", "Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao"...

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Tužiteljka je rekla da je 2. januara uz sredstva za čišćenje kupio i zaštitno odelo i tri tepiha.

Trećeg januara pokupovao je i kante za smeće, a na internetu je razgledao link kako soda bikarbona može da zamaskira miris tela u raspodenju. Četvrtog januara istražioci su u njegovom "volvu" zatekli oborena zadnja sedišta i zadnji deo obložen najlonom. Istražitelji su pronašli 10 kesa za đubre sa peškirima, tepisima, delom narukvice i odeće Ane Volš.

Prema nekim izveštajima tamošnjih medija, Brajan je navodno raskomadao Anino telo i spalio ga, ali to još niko nije zvanično potvrdio.

Pratite slučaj Ane Volš i na TikTok nalogu Espresa:

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.