PROVEDITE NOVU GODINU UZ KURIR TELEVIZIJU! Evo šta vas očekuje u okviru bogatog prazničnog programa
Foto: Promo

najava

PROVEDITE NOVU GODINU UZ KURIR TELEVIZIJU! Evo šta vas očekuje u okviru bogatog prazničnog programa

Uživajte u raznovrsnom programu Kurir televizije

Objavljeno:

Kurir televizija je prepoznatljiva po raznovrsnom i kvalitetnom programu krojenom po meri i interesovanjima gledalaca, zbog čega je pozicionirana kao jedna od najgledanijih kablovskih televizija u Srbiji. U okviru bogatog prazničnog programa za vas smo izdvojili praznične specijale vaših omiljenih emisija „Pusti brigu“ sa Suzanom Petričević i Dejanom Šutanovcem, „Sceniranje“ s Ljiljanom Stanišić, a možete pogledati i reprizu novogodišnje emisije „Muzikom do ponoći“. Kao pravu poslasticu za naše gledaoce pripremili smo raznolik serijski i filmski program, te vas danas očekuju filmovi „Kamiondžije ponovo voze“, „Vuk samotnjak“, „Zlatni dečko“, „Luda svadba“, kao i mini-serija „Čudne ljubavi“.

Film „Kamiondžije ponovo voze“ danas u 10 časova

promo
foto: Promo

Danas u 10 časova na Kurir televiziji možete da gledate film "Kamiondžije ponovo voze". Ovu komediju snimljenu 1984. godine režirao je Milo Đukanović po scenariju Gordana Mihića. Dobro poznate kamiondžije Paja i Jare odlaze u penziju i priželjkuju ostvarenje svojih dugogodišnjih snova. Radnja filma počinje veseljem u kući Jarića, s mnogo muzike i uz dobro raspoloženje, međutim, ubrzo počinju komične, ali i ozbiljne peripetije, koje će navesti penzionera Jarića da proda kuću komšiji. Uloge tumače poznata imena srpskog glumišta Pavle Vuisić, Miodrag Petrović Čkalja, Svetislav Goncić, Sonja Savić i drugi.

Film „Vuk samotnjak“ danas u 11.30

promo
foto: Promo

Danas u 11.30 pogledajte domaći film „Vuk samotnjak" iz 1972. godine. Film je režirao Obrad Gluščević, a scenario je napisao Stjepan Perović. Ovo je priča o prijateljstvu dečaka i psa. Dečak Ranko nakon završetka Drugog svetskog rata nalazi u planini nemačkog ovčara, spasava ga iz zamke i sprijatelji se s njim. Međutim, pošto je pas veoma sličan vuku, seljaci veruju da ga treba ubiti i dečak pokušava na sve načine da spase svog prijatelja. Uloge tumače Slavko Štimac, Željko Mataija, Ivan Štimac, Boro Ivanišević i drugi.

Omiljeni nedeljni šou „Pusti brigu“ danas u 13 časova

promo
foto: Promo

Srećnu Novu godinu želi vam uvek dobro raspoložena ekipa s glumicom i voditeljkom Suzanom Petričević i šefom kuhinje Dejanom Šutanovcem na čelu. Ove nedelje od 13 časova mnogo poznatih imena domaće scene pridružiće se voditeljskom dvojcu na Kurir televiziji kako bi nam nedeljno popodne prošlo u slavlju i veselju. Osim što će poznati zamišljati želje, voditeljka Suzana Petričević će ispunjavati svoje dobrom muzikom, koju će uživo izvoditi gosti ove emisije. Mnogo dobre zabave, novogodišnjih odluka, sjajnih recepata, kvalitetne muzike, uz bend Dabl trabl, ispuniće ovu nedelju, 1. januar. Slaviće se!

„Muzikom do ponoći“ u 15.55

promo
foto: Promo

Svi oni koji su propustili najbolju zabavu u novogodišnjoj noći mogu da pogledaju reprizu emisije „Muzikom do ponoći”! Autorke i voditeljke emisije „Sceniranje“ Ljiljana Stanišić i Vanja Camović potrudiće se da prvi dan u novoj godini provedete s ličnostima o čijim izjavama ne prestaje da se priča. Najveća imena domaće javne scene pevaće za vas! Ne propustite „Muzikom do ponoći” danas u 15.55 samo na Kurir televiziji. Slaviće se!

Film „Luda svadba“ u 17.10

promo
foto: Promo

Praznično nedeljno popodne idealno je za odličnu zabavu uz film „Luda svadba” na Kurir televiziji. Do zapleta dolazi kada se ćerka, umesto s diplomom, s fakulteta vraća s verenikom. I to nije jedino iznenađenje! Gledajte film „Luda svadba” danas u 17.10 na Kurir televiziji!

Gledajte „Sceniranje“ sa Ljiljanom Stanišić u 19.15

promo
foto: Promo

Ne propustite prvo izdanje emisije „Sceniranje“ u 2023.godini! Naša Ljiljana Stanišić ugostiće Vanju Mijatović, Petra Mitića i Aleksandru Mladenović. Mlade muzičke zvezde prirediće vam zabavu za pamćenje i odgovaraće na sva ona pitanja koja intrigiraju javnost. Gledajte „Sceniranje“ večeras u 19.15 samo na Kurir televiziji! Slaviće se!

Romantična komedija „Čudne ljubavi“ u 21 čas

promo
foto: Promo

Mini-serija „Čudne ljubavi" je romantična komedija koja kroz niz urnebesnih situacija prepliće ljubavne dogodovštine likova različitih generacija povezanih rodbinsko-emotivnim vezama. Nikola Kojo je reditelj ove mini-serije, a pored njega igraju i Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Anđela Jovanović, Dragan Petrović Pele, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović, Voja Brajović, Nataša Ninković. Sve se događa u svečanoj atmosferi novogodišnjih praznika, od Svetog Nikole do Božića, uz mnogo smeha, nesporazuma, emotivnih krahova i ljubavnih uzleta. Kako to izgleda kad slavski ručak krene po zlu, da li razvedeni partneri mogu da budu prijatelji, kako je kad volite mnogo mlađeg muškarca, a kako kad o sebi lažete devojku u koju ste se tek zaljubili? Gledajte „Čudne ljubavi" na Kurir televiziji večeras u 21 čas!

Film „Zlatni dečko“ večeras u 23.30

promo
foto: Promo

Filmski prvenac frontmena benda Beogradski sindikat Ognjena Jankovića o tamnoj strani sporta možete da gledate večeras u 23.30. U debitanskom ostvarenju okupio je sjajnu glumačku ekipu, u kojoj su Denis Murić, Petar Strugar, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Ljubomir Bulajić, Tihomir Stanić i mnogi drugi. Film prati priču Denisa Markovića, mladog i talentovanog fudbalera problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.