PRAZNIČNA EPIZODA NAJZABAVNIJE EMISIJE “PUSTI BRIGU”: Ne propustite sjajnu muziku i odličnu atmosferu
Pusti brigu, Foto: Promo

kurir tv

PRAZNIČNA EPIZODA NAJZABAVNIJE EMISIJE “PUSTI BRIGU”: Ne propustite sjajnu muziku i odličnu atmosferu

Čekamo vas i ove nedelje na Kurir televiziji u nedelju od 13 časova.

Objavljeno:

Ove nedelje u 13 časova na Kurir televiziji ne propustite nekoliko važnih recepata za dobar život od trenera životnih veština Slavice Skajer, glumica Zlatije Ocokoljić, Sofije Juričan, Srne Đenadić i Milice Burazer, pevača Igora Simića, najpopularnijeg radio voditelja Dejana Avramovića i aktiviste Milana Nikolića.

Da je Slavica Skvajer pravi primer žene koja će vam dati dobar savet dokaz je i njena životna priča i odluka da se iz Nemačke vrati za Srbiju u trenutku kada je saznala da je muž prevario sa sekretaricom u zajedničkoj firmi. Ona je danas trener životnih veština i pomogla je mnogim danas uspešnim ljudima da do svog cilja dođu na pravi način.

Uz to što su dobre glumice, Zlatija Ocokoljić, Sofija Juričan, Srna Đenadić i Milica Burazer pokazale su da su i talentovane pevačice, ali i da se savršeno snalaze u kuhinji našeg najboljeg šefa kuhinje, Dejana Šutanovca.

Aktivista Milan Nikolić donosi svoju priču o tome kako je uspeo da se izbori sa odlukom da roditeljima prizna ko je zaista, kako se osećaju ljudi koji su manjina, ko bira u životu da bude odbačen, a šta nam daje majka priroda. Ova inspirativna priča Suzanu Petričević dovela je do suza, a mnogima može biti i dobar primer od čega ne treba odustati.

Čekamo vas i ove nedelje na Kurir televiziji u nedelju od 13 časova. Za dobru atmosferu, kao i uvek, pobrinuće se bend Trablsi, a dobro nas nasmejati komičari Kruševac geto i Jasmina Stijović. Pričaće se!

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.