VREMENSKA PROGNOZA ZA 31. DECEMBAR: Tokom dana prave PROLEĆNE TEMPERATURE, a ovako će biti za NOVOGODIŠNJU NOĆ
Lepo vreme u Srbiji, Foto: Emilija Jovanović

evo šta nas čeka

VREMENSKA PROGNOZA ZA 31. DECEMBAR: Tokom dana prave PROLEĆNE TEMPERATURE, a ovako će biti za NOVOGODIŠNJU NOĆ

Najniža temperatura od -1 do 9 stepeni, a najviša od 8 stepeni po kotlinama u kojima se magla duže zadrži do 20 °S na zapadu Srbije

Objavljeno:

Ujutru i pre podne ponegde će biti magle, na severu i malo oblaka, ali bez padavina. Tokom dana pretežno sunčano. Najtoplije će biti na zapadu Srbije gde se očekuje čak 20 stepeni. U Beogradu pre podne poneki oblak, od sredine dana pretežno sunčano. Temperatura do 18 stepeni. U novogodišnjoj noći suvo, a temperatura od -1 stepen na istoku i jugu do 8 stepeni u glavnom gradu.

Subota: Ujutro po kotlinama i rečnim dolinama jugozapadne i južne Srbije magla koja će se ponegde zadržti i pre podne. Tokom dana iznad većeg dela pretežno sunčano i veoma toplo za ovaj period godine, samo u Timočkoj Krajini i po kotlinama gde se magla duže zadrži hladnije, a ujutro i pre podne na severu Srbije malo i umereno oblačno. Vetar slab do umeren, južnih pravaca. Najniža temperatura od -1 do 9 stepeni, a najviša od 8 stepeni po kotlinama u kojima se magla duže zadrži do 20 °S na zapadu Srbije. U novogodišnjoj noći suvo sa temperaturom od -1 stepen na istoku i jugu Srbije do 8 stepeni u Beogradu. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%.

Magla
Maglafoto: Emilija Jovanović

Nedelja: Ujutro po kotlinama i dolinama reka južne i jugozapadne Srbije mestimično magla, koja će se ponegde zadržati i tokom prepodneva. U ostalim predelima pretežno sunčano ili malo oblačno. Vetar slab, južnih pravaca. Jutarnja temperatura od -1 do 8 stepeni, a najviša od 11 do 18 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%.

Ponedeljak: Ujutro po kotlinama i dolinama reka južne i jugozapadne Srbije mestimično magla, koja će se ponegde zadržati i tokom prepodneva. U ostalim predelima pretežno sunčano ili malo oblačno. Vetar slab, južnih pravaca. Jutarnja temperatura od -1 do 6 stepeni, a najviša od 11 do 18 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%.

Sunčano vreme u Beogradu
Sunčano vreme u Beogradufoto: Aleksandar Jovanović

Utorak: Ujutro po kotlinama i dolinama južne i jugozapadne Srbije mestimično magla. U ostalim predelima pretežno sunčano ili malo oblačno. Vetar slab i umeren, južnih pravaca, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni pravac i u pojačanju. Jutarnja temperatura od -1 do 7 stepeni, a najviša od 11 do 17 stepeni. Upozorenje: Uveče postepeno povećanje oblačnosti na severu ali će se zadržati suvo vreme. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 90%.

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.