PREMINULA NAĐA KATANA: Oglasila se majka malenog BORCA
Nađa Katana, Foto: Printscreen/Instagram/ninockin_blog

anđeo napustio zemlju

PREMINULA NAĐA KATANA: Oglasila se majka malenog BORCA

Sahrana će biti održana u sredu 21.12. 2022. u 15 časova na groblju Trandzament u Petrovaradinu. Ko želi da je isprati na bolje mesto", napisala je Nina na svom instagram nalogu

Objavljeno:

Nađa Katana, devojčica koja se borila sa najtežim oblikom rascepa kičmenog stuba, preminula je, objavila je njena majka.

"Naša Nađica nas je napustila. Više je ništa ne boli. Nema više igala, aparata... Na nekom boljem mestu je, znam to, uz svog dedu, prabaku i ostale. Srce moje borbeno, najlepše i najhrabrije. Ovde je najviše živela kroz tekstove, slike... Sahrana će biti održana u sredu 21.12. 2022. u 15 časova na groblju Trandzament u Petrovaradinu. Ko želi da je isprati na bolje mesto", napisala je Nina na svom instagram nalogu.

Nađa Katana
foto: Printscreen/Instagram/ninockin_blog

Podsetimo, kako je pisao portal Blic Žena, doktori za vreme Ninine trudnoće nisu videli anomaliju na bebinim leđima, dužine 6cm, a širine 3, za koju se tek kasnije, kada se kod Nađe razvio hidrocefalus (vodena glava), ustanovilo da je u pitanju najteži oblik rascepa kičmenog stuba (spina bifida), mijelomenigokela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.