ILIJI (4) SMO HITNO POREBNI: Prevremeno je rođen i odmah prebačen na NEUROLOGIJU! Pomaka ima ali NE I SREDSTAVA
Ilija, Foto: Budi human

POMOZIMO ILIJI

ILIJI (4) SMO HITNO POREBNI: Prevremeno je rođen i odmah prebačen na NEUROLOGIJU! Pomaka ima ali NE I SREDSTAVA

Roditelji žele da odu sa Ilijom u inostranstvo na specijalističke preglede i dijagnostiku, ne bi li našli način kako da unaprede njegovo zdravstveno stanje

Objavljeno: 22:14h

Ilija je rođen 20.07. 2018. godine u Beogradu prevremeno u 8. mesecu trudnoće. Usled komplikacija na porođaju i prevremenog rođenja Iliji je dijagnostikovana Dg.Q05.4 Spina bifida cum hydrocephalo non specificata (rascep stuba kičmene moždine sa vodenom glavom).

Odmah po rođenju je prebačen na odeljenje neurologije u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj gde mu je ugrađen VP šant.

Ilija je krenuo na fizikalne tretmane i na rehabilitaciju u banjskim uslovima. Pomaka na bolje ima, ali nedovoljno. Ilija još uvek ne hoda.

Roditelji žele da odu sa Ilijom u inostranstvo na specijalističke preglede i dijagnostiku, ne bi li našli način kako da unaprede njegovo zdravstveno stanje.

Nisu u finansijskoj situaciji da sami snose troškove istog, stoga se ovim putem obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu.

Sredstva su im potrebna za lekove, suplemente i potršni medicinski materijal, kao i za specijalističke preglede i dijagnostiku u inostranstvu, ortopedska pomagala, banjsku rehabilitaciju, putne troškove i troškove smeštaja tokom lečenja.

Olakšajmo Iliji život! Budimo humani!

Pomozimo Iliji!

Ilija Đorgievski Vemić
foto: Budi human

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.