STRAHINJA SE OBUKAO KAO DEDA MRAZ I SEO NA ULICU: Poruke na kartonu zbunile ljude, a onda se saznala istina (VIDEO)
Foto: Printscreen

kreativno

STRAHINJA SE OBUKAO KAO DEDA MRAZ I SEO NA ULICU: Poruke na kartonu zbunile ljude, a onda se saznala istina (VIDEO)

Domaćoj javnosti, Anja i Strahinja postali su poznati nakon što su na svom Instagram profilu Whatifness počeli da objavljuju sadržaj sa putovanja na koja su često išli sa "dva dinara u džepu" i Šnjurom, simpatičnim jazavičarem

Objavljeno:

Ponekad je veoma malo potrebno da se bude čovek, a ako pored toga posedujete i kreativnost, uspeh definitivno neće izostati. Najbolji primer toga je Strahinja Tanasković, tata, suprug, influenser i na kraju, čovek sa velikim Č koji je na krajnje orifinalan način pozvao svoje pratioce na društvenim mrežama da novogodišnje i božićne praznike posvete makar malo onima kojima je to najpotrebnije.

Domaćoj javnosti, Anja i Strahinja postali su poznati nakon što su na svom Instagram profilu Whatifness počeli da objavljuju sadržaj sa putovanja na koja su često išli sa "dva dinara u džepu" i Šnjurom, simpatičnim jazavičarem. Danas njihova ekipa za putovanja je proširena, te u autobusu kojim obilaze Srbiju, sa njima zajedno putuju i deca, nakon što su postali mama i tata.

Ovog jutra, Strahinja je postavio video snimak u kojem je pokušao da animira javnost da se uključi u nekoliko humanitarnih priča. I to možda, nažalost ne bi urodilo plodom i odjeknulo na društvenim mrežama, da nije obukao kostim Deda Mraza, uzeo gitaru i počeo da svira na ulicama Budve. Uz poruke koje su bile šaljive prirode, mamio je prolaznike da mu ubace koji evro u torbu gitare, govoreći kako mu je ovo prvi put da nastupa, ali da mu je novac "potreban za ruku na ruletu".

Pare za rulet
foto: Printscreen

Naravno sve poruke koje su stajale na papiru bile su karikiranje stvari na koje pojedini ljudi troše novac, dok postoje mališani ili čitave porodice, kojima je novac prekopotreban.

"Strahinja je bio ulični svirač u Budvi na 1 dan da vidi koliko love može da zgrne. Evo kako je prošao i na šta je otišla zarada. Pogledaj video pa pročitaj kepšn do kraja. Uoči praznika, ne bacaj pare na "ku***nje". Pokloni nekome osnovnu egzistenciju. Pošalji CMC na 7763, da devojčica Lutka Rašković i njena porodica dobiju krov nad glavom.

Uoči praznik,a ne bacaj pare na kocku. Pokloni nekome šansu za život. Pošalji 1383 na 3030, da Sara pobedi leukemiju.

Uoči praznika, ne bacaj pare na petarde. Pokloni životinjama vatromet, ali od sreće.

Udomi ljubimca ili pomozi @udruzenje_carna uplatom željene donacija na 325-9500500529654-94 i obezbedi mogućnost životinjama iz azila da preguraju zimu.

Uoči praznika, ne bacaj pare na novogodišnje gluposti. Pokloni pametnoj deci mogućnost da se obrazuju. Doniraj koliko možeš Udruženju Svetionik 155-33854-07 (naglasiti za stipendiju) da srednjoškolci i studenti bez roditeljskog staranja, dobiju stipendiju za školovanje.", stajalo je u opisu snimka, koji je za jako kratko vreme postao viralan.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.