IGOR JE TRAGIČNO PREMINUO U AMERICI: Apel njegovog druga deli cela Srbija, ova priča se čita SA KNEDOLM U GRLU
Igor Radivojević, Foto: Društvene mreže

tuga

IGOR JE TRAGIČNO PREMINUO U AMERICI: Apel njegovog druga deli cela Srbija, ova priča se čita SA KNEDOLM U GRLU

Kako je naveo, svaki dolar koji je prikupljen iznad sume, biće prosleđen fondacijama koje se bave prikupljanjem sredstava za bolesnu decu

Objavljeno:

Mladić iz Srbije, Igor Radivojević, tragično je preminuo tokom boravka u Americi. Međutim, ono što je možda bolnije od toga da ga ga više nema po njegovu porodicu, jeste činjenica da je za dopremanje tela iz Amerike, potrebna ogromna svota novca.

Na platformi "Go Fund me", pojavio se apel prijatelja mladića iz Obrenovca, Srđana, koji je napisao kako je do smrti došlo spletom tragičnih okolnosti nakon epileptičnog napada. Objava je puštena pre dva dana.

"Igor Radivojević je tragično preminuo usled epileptičnog napada u svom domu u Los Anđelesu. Imao je 40 godina i otišao je u Ameriku zarad bolje budućnosti. Napravili smo ovu fondaciju, da bi smo prikupili sredstva da ga vratimo u Srbiju da bi njegovi najbliži imali priliku da se poslednji put oproste od njega.

Sanduk, Kovčeg
foto: RINA

Ja sam jako blizak prijatelj sa njegovim bratom Ivanom koji se nalazi u Obrenovcu i koji pokušava na sve načine svog brata da vrati kući. Nažalost, svi znamo koliko je teško to uraditi sa platama u Srbiji. Pozvali smo pogrebnu agenciju Sveta Gora iz Čikaga, koja će preuzeti sve obaveze transporta na sebe, međutim ta usluga nije jeftina. Sav novac koji se prikupi ide pogrebnoj službi i samo će se koristiti za troškove transporta i sahrane.

Svaka pomoć je dobrodošla, molim vas uplatite koliko god možete, da Igora vratimo kući njegovim najbližima.", navodi se u opisu objave.

Priča je dirnula korisnike društvenih mreža, kao i sve one koji prate rad ove platforme, pa je cifra od 15.000 dolara, ubrzo prikupljena, o čemu je Srđan obavestio sve u novoj objavi.

Kako je naveo, svaki dolar koji je prikupljen iznad sume, biće prosleđen fondacijama koje se bave prikupljanjem sredstava za bolesnu decu.

"Cilj je postignut! Hvala vam ljudi na dobroj volji i želji da pomognete Igorovom bratu da ga vrati kući i sahrani u krugu porodice i prijatelja. Želimo samo da napomenemo da svaki dolar koji legne preko zadate cifre potrebne za transport i sahranu će biti prosleđen fondacijama koje se bave prikupljanjem novca za lečenje dece. Još jednom, hvala vam svima na humanosti i velikom srcu."

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.