I NE BOJ SE BUKE, TO ŠTO SVIRA, TO JE RUNDEK: Veliki koncert Darka Rundeka u Sremskoj Mitrovici, NE PROPUSTITE!
Foto: Promo

RUNDEKOV KONCERT U SREMSKOJ MITROVICI

I NE BOJ SE BUKE, TO ŠTO SVIRA, TO JE RUNDEK: Veliki koncert Darka Rundeka u Sremskoj Mitrovici, NE PROPUSTITE!

"Pusti da ti sviram, duša gine od tišine. I ne boj se buke, to što svira, to su ruke" - zapamtite: nedelja 18. septembar u 20.30, Darko Rundek i ekipa u Sremskoj Mitrovici, Poslovno- sportski centar (Hala) "Pinki"

Objavljeno:

"Kapi s oboda sada padaju na uže i gun, ja sam slobodan, neka s moga vrata vijori šal od svile", a ako su vam poznati ovi stihovi onda ćete sigurno poći put Sremske Mitrovice, gde će čuveni Darko Rundek održati svoj koncert. Darko Rundek i ekipa nastupiće u nedelju, 18. septembra u ovom gradu. Lokacija koncerta je (hala) PSC "Pinki". Inicijatori koncerta su lokalno udruženje "art_front", a pokrovitelj je Grad Sremska Mitrovica.

"Grad se potrudio da ovo leto bude obeleženo mnogim događajima, a što se koncertne ponude tiče, cilj nam je da zadovoljimo sve ukuse svojih sugrađana. Zato smo prihvatili inicijativu udruženja "art_front" kada su nam pristupili sa ovako dobrom idejom. Rado se odazivamo inicijativama lokalnih udruženja, a pre svega ističem zadovoljstvo što će publika iz Sremske Mitrovice i okruženja uživati u sjajnom umetničkom performansu i zvucima čuvenog Haustora", kaže za Mondo, Vladimir Pavlović, predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica.

Inicijatori koncerta iz udruženja "art_front" ističu za Gradsku M televiziju da su izabrali Darka Rundeka, jer on svojim radom promoviše zaštitu životne sredine kao veoma važno pitanje. Takođe, kažu da Sremska Mitrovica ima potencijala za još više raznovrsnih događaja i da su predstavnici Gradske uprave imali sluha da im pomognu kako bi se ovaj koncert i realizovao.

"Pusti da ti sviram, duša gine od tišine. I ne boj se buke, to što svira, to su ruke" - zapamtite: nedelja 18. septembar u 20.30, Darko Rundek i ekipa u Sremskoj Mitrovici, Poslovno- sportski centar (Hala) "Pinki".

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.