URUČENA DONACIJA U SREMSKOJ MITROVICI: Predstavnici FSS POMAŽU razvoju nekih BUDUĆIH FUDBALSKIH VELIKANA
Foto: sremskamitrovicazivi

svaka čast

URUČENA DONACIJA U SREMSKOJ MITROVICI: Predstavnici FSS POMAŽU razvoju nekih BUDUĆIH FUDBALSKIH VELIKANA

Ovo podneblje je dalo mnogo vrhunskih fudbalera, mnogo državnih reprezentativaca

Objavljeno:

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije uručili su u Sremskoj Mitrovici na fudbalskom terenu “Bane Ivanović” donaciju sportske opreme manjim sportskim klubovima sa teritorije Srema, Sremske Mitrovice i Novog Sada. Predstavnicu FSS istakli su da je ovo podneblje dalo mnogo vrhunskih fudbalera i da ovim žele da pomognu razvoj nekih budućih fudbalskih velikana. Događaju je prisustvovao zamenik predsednika FSS, fudbalska legenda, Nenad Bjeković, kao i sekretar FSS Jovan Šurbatović, predsednik FS Vojvodine Dragan Simović i sekretar Miodrag Cvijić, predstavnici klubova i predstavnici Grada Sremska Mitrovica.

Sremska Mitrovica
foto: sremskamitrovicazivi

“Znam šta znači kad manji klubovi dobiju ovakvu opremu, jer bio sam u takvim situacijama i moram da kažem da se jako lepo osećam u ovakvom okruženju, u ovakvom društvu, među ovakvim ljudima. Ovo podneblje je dalo mnogo vrhunskih fudbalera, mnogo državnih reprezentativaca. Nadam se da će taj trend i nastaviti”, rekao je zamenik predsednika FSS, Nenad Bjeković.

Upravo je iz Sremske Mitrovice potekao srpski reprezentativac i rekorder po broju odigranih utakcima za reprezentaciju Srbije, Branislav Ivanović. Kako bi bio inspiracija nekim budućim fudbalerima i rekorderima, pre nekoliko godina Grad je jedan manji fudbalski teren nazvao po njemu, a otvaranju tog igrališta prisustvovao je i sam Ivanović. Sremska Mitrovica ulaže u sport i pomaže rad svih sportskih klubova, pa tako i fudbala.

Sremska Mitrovica
foto: sremskamitrovicazivi

“Sremska Mitrovica je poznata kao grad koji ulaže u sport, ulaže u fudbal. Poslednjih godina rekonstruisali smo nekoliko fudbalskih i sportskih terena. Jedan u nizu jeste i fudbalski teren u naselju “25. maj” zahvaljući sredstvima Fudbalskog saveza Srbije. Ulaganje u ove male fudbalske klubove od krucijalnog značaja, a ovakve donacije zaista dragocene. U ovoj oblasti imamo i velike planove, a tiču se izgradnje novog gradskog stadiona, koji će osim fudbala biti i dom drugim sportovima, sa raznim zanimljivim sadržajima”, kaže Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice Sremske Mitrovice.

1 / 5 Foto: sremskamitrovicazivi

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.