Šta radi srBska desnica na Fejsu? Slave Novu 7525. godinu i planiraju vaskrsenje Dušanovog carstva!
Foto: Facebook, Bojan Stojković, Obraz, Goran Davidović, Srbska čast, Srpski četnici

фејсбучење

Šta radi srBska desnica na Fejsu? Slave Novu 7525. godinu i planiraju vaskrsenje Dušanovog carstva!

Pošto verovatno niste nikada "zašli" na ove stranice, i surfovali ovim "internet dubinama", mi vam predstavljamo neke od najradikalnijih desničarskih organizacija kod nas i njihove prezentacije na Fejsbuku
Objavljeno: 11:27h

Predsednik Bojan Stojković voli da upražnjava skelekove u sbegu i ledu.

Kao i da spava u posteljini sa nacionalnim obeležjima. Međutim, ima i onih koji se ne slažu sa njima, a kao glavni argument koriste tezu da ova organizacija zarađuje na prodaji brendiranih proizvoda, najviše majici i ostale odeće.

Srpski narodni pokret 1389

Jedan od osnovnih načela ovog pokreta je oslobođenje i ujedinjenje svih srpskih zemalja u jednu srpsku državu, koja bi obuhvatala teritoriju većeg dela bivše SFRJ, kao i severni deo Albanije.

Glavni problem im je u poslednje vreme distanciranje od bivšeg predsednika Miše Vacića, koji je u međuvremenu promenio stranu i postao vlast.

Vole srpsku tradiciju i ponose se srpskim vojvodama iz Prvog svetskog rata.

Ponosni su zbog običaja i slavljanja Srpske nove godine. Primeri nacionalnih junaka su im Karađorđe Petrović i Ratko Mladić.

OBRAZ

Otačastveni pokret Obraz je bila srpska ultradesničarska organizacija čije je delovanje zabranjeno odlukom Ustavnog suda Srbije od 12. juna 2012. Organizacija se zalagala za uspostavljanje srpske pravoslavne monarhije na prostoru od „Kupe do Vardara i od Dunava do Jadranskog mora“.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.