ŠOKANTAN OGLAS U SRBIJI! KUKA, PLAČE I SKAČE U RAKU ZA POKOJNIKOM, CENA "SITNICA": Evo šta se još našlo u ponudi!
Sanduk, Foto: EPA / Quique Garcia / POOL, Profimedia, Printscreen

ima posla ko hoće da radi

ŠOKANTAN OGLAS U SRBIJI! KUKA, PLAČE I SKAČE U RAKU ZA POKOJNIKOM, CENA "SITNICA": Evo šta se još našlo u ponudi!

Ogroman udarac na džep dočekaće porodice upokojenog, a spisak stvari koje moraju da plate nije naivan

Objavljeno:

Smrt članova porodice pre svega je psihološki i emocionalni udarac, ali to nije jedini stres sa kojim se ljudi susretu kada su sahrane u pitanju. Finansijska strana je ogroman problem za većinu stanovništva, a cena sahrane i grobnih mesta i dalje je najskuplja u Beogradu.

U Beogradu je prošle godine na deset najvećih gradskih grobalja koja su u nadležnosti JKP "Pogrebne usluge" obavljeno više od 18.000 sahrana. Od toga su oko 3.000 bile kremacije, rekli su ranije za Espreso iz JKP "Pogrebne usluge".

Ogroman udarac na džep dočekaće porodice upokojenog, a spisak stvari koje moraju da plate nije naivan.

Španija, Sanduk, Kovčeg, Mrtvačnica, Smrt, Koronavirus
foto: EPA / Quique Garcia / POOL

Od kovčega čije cene se kreću sve do skoro 500.000 dinara, parastosa i svega što on uključuje, krst za grobno mesto, venac, zakup grobnog mesta za koji je potrebno odvajati novac svake godine, tu je još mnogo "sitnica" koje treba kupiti i platiti kako bi porodica dostojno ispratila umrlog člana porodice na večni počinak.

Ali pored svih ovih stvari, našo se neko da još malo zaradi na ožalošćenim porodicama. Naime, na internetu se pojavio jedan oglas kojima je mnogima bio komičan.

Naziv oglasa glasi "Usluge na sahranama (Čitaj opis)", a u opisu su navedene različite usluge koje se nude kao i njihove cene.

A usluge su kukanje, kukanje da je bio dobar čovek pa čak i skakanje u raku. A cene "sitnica", od 50 pa sve do 700 evra koliko košta skakanje u raku gde je pokojnik.

Oglas, Usluge na sahranama
foto: Printscreen

Istina, ima i onih kojima oglas nije smešan, nazivaju sve to skaradnim i degutantnim... Ipak, ne spore da narikače postoje, o njima je pisano i one su deo tradicije i pojedinih krajeva u bivšoj Jugoslaviji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.