ESPRESO JE BIO U SRPSKOM VOZU ZA KOSOVO: Posle drame, tenzije i sati čekanja, voz se ipak vratio u BEOGRAD! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

TRADICIJOM UKRAŠEN

ESPRESO JE BIO U SRPSKOM VOZU ZA KOSOVO: Posle drame, tenzije i sati čekanja, voz se ipak vratio u BEOGRAD! (FOTO)(VIDEO)

Naše dve novinarke bile su deo najizvesnijeg putovanja na početku 2017! Voz koji je trebalo da stigne u Kosovsku Mitrovicu doživeo je pravu dramu!
Objavljeno: 09:07h

18:40 - Aleksandar Vučić je zakazao vandrednu konferenciju za štampu koja će početi nakon hitne sednice Biroa za bezbednost. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić zakazao je za sutra sednicu Saveta za Nacionalnu bezbednost.

foto: Fonet

18:13 - Oglasila se Zorana Mihajlović i istakla da je ovo primer kršenja slobode kretanja građana Srbije

- Ako su vlasti u Prištini danas protiv voza koji prevozi građane Srbije, da li to znači da će Srbima koji žive na Kosovu sutra potpuno zabraniti kretanje - istakla je Zorana Mihajlović u saopštenju.

foto: Zorana Jevtić

Ona je takođe upitala hoće li predstavnici Evroske unije koji su posrednici u dijalogu između Beograda i Prištine ćutke preći preko očiglednog primera kršenja slobode kretanja građana Srbije.

Ona je najmlađa putnica u vozu za Kosovo: Ima samo 3 godine, a priča o njenom putovanju će vas oduševiti! (FOTO)

17:38 - Kako javljaju naše reporterke voz i dalje stoji u Raškoj, već više oko sat vremena, a svi su uvereni da će uskoro krenuti ka Kosovskoj Mitrovici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.