DOČEKALA SAM NOVU U HOSTELU SA MILION PIJANIH I DROGIRANIH STRANACA! Kako sam za duplu dnevnicu umalo izgubila um!
Foto: Profimedia

veselo beše!

DOČEKALA SAM NOVU U HOSTELU SA MILION PIJANIH I DROGIRANIH STRANACA! Kako sam za duplu dnevnicu umalo izgubila um!

- Radim noćne smene u hostelu, dakle, Novu godinu provela sam sa potpunim neznancima. Nadala sam se da ih do jutra neću videti, ali... želja pusta
Objavljeno: 22:34h

Već oko 23h svi iz hostela su se razbežali, a koleginice i ja "bacilie" smo se na flašu. Bilo je još par ljudi, opuštena bleja ništa napadno. Ipak, nisam mogla da se otrgnem misli da će svi oni ubrzo otići, a da ja ostajem da čekam 27 bludnika!

Nije mi prvi put, istina, ali ono... Nisam nešto bila oduševljena. Ipak, pomisao na nekoliko crvenih u džepu pomogla mi je da preguram. Da se ne lažemo...

Na moju veliku žalost, već oko dvojke polako su počeli da se vraćaju. Slovenci, Irci, Francuzi, Vojvođani koji žive u Nemačkoj... Ne verujete koja ekipa. I ja - blažena među muškarcima. Aaaa, ali malo sutra.

Na glavu su mi se popeli! Slovenci su ajde i bili kul. Ako izostavimo "nazdravlje" na svakih par minuta. Nisu lomili i "ponašali su se", koliko toliko. Nemam ni ja prava da držim slovo, realno. Znala sam kako će biti. NG je, naravno da će svi biti cirke i ludi. Mnogo ludi.

foto: Giphy

Ipak, nikada, ali nikada mi neće biti jasno zašto pređeš pola kugle zemaljske da bi na kraju završio u smeštaju?!

MACURIN (SLOJEVITI) VIDEO VODIČ: Kako da preživite Novu godinu, euforiju, hranu i alkohol? (VIDEO)

Irci. Jao Irci. Zbog njih sam imala glavobolje. Momci su se "odvalili", "razbili", "ubili". Ne znam kako još da vam dočaram. Ok, nakon što su sišli na donji sprat i počeli da urlaju kao da ih neke kolje, ozbiljno sam se zabrinula. Najmlađi od njih troijce bio je crven kao bulka, a u zidove je gledao kao da pričaju?!

Samo cirke? Ma važi! Vidno ubijeni kao majke od nekog opijata počeli su sa haosom koji je trajao do tri popodne narednog dana (ja sam, Bogu hvala, iz smene izašla u 8 ujutru, ali koleginica koja je došla, pa, može se reći da je imala pune ruke posla).

Na kraju se ispostavilo da su se opustili, onako baš i rešili da novaka u BG provedu na sličici. LSD, haludže, spika sa zidom i litre piva... Verujem da im je bilo nikad jače. Ali meni. Borba! Kreveljili su se, razbijali, prosipali, vikali. Još mi tutnji u glavi.

Ali, njih je šljakalo bogme dobro. I mene je šljakalo, ali nešto drugo. Nervoza i nerviranje. Te kako da ih smirim, kako sve da stignem da sredim. Nemoguća misija kada 20 ljudi neprestano cirkuliše.

foto: Giphy

Da se razumemo. Svi oni su imali rezervacije u nekim kafanama i klubovima, ali su na kraju odlučili da je hostel - najbolja opcija. Zašto - ne znam!

Svakog 31. decembra ista priča. Novogodišnje odluke koje ćemo prekršiti. Ponovo!

A onda stižu i dva Francuza. Naši su gosti već nekoliko dana, nisu nešto pričljivi, ali loču muški.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.