DOČEKALA SAM NOVU U HOSTELU SA MILION PIJANIH I DROGIRANIH STRANACA! Kako sam za duplu dnevnicu umalo izgubila um!
Foto: Profimedia

veselo beše!

DOČEKALA SAM NOVU U HOSTELU SA MILION PIJANIH I DROGIRANIH STRANACA! Kako sam za duplu dnevnicu umalo izgubila um!

- Radim noćne smene u hostelu, dakle, Novu godinu provela sam sa potpunim neznancima. Nadala sam se da ih do jutra neću videti, ali... želja pusta
Objavljeno: 22:34h

Ok. Prošao je famozni 31. doček i sva ta ludnica. Sad se polako vraćamo u realnost. Ili bar pokušavamo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bez preterivanja, devedeset odsto ljudi je nakon novogodišnje noći ostalo dekintirano. Ali bukvalno. Trošilo se i šakom i kapom kao da sutra ne postoji. A sada, svi su se zavukli u svoje jazbine, oporavljaju se i plaču nad sudbinom jer moraju na posao, a kao za baksuz usred januara, nenajavljen - pao sneg!

Šta je tu je. Hteli ste provod, to ste i dobili. Nema kukanja.

Nekima je bilo vrhusnki, "wow", nikad jače veče.

Ma ajde. Sloši mi se kad čujem ove priče. Lovačke. Neki drugi su bili vredni i "najluđu noć" proveli na poslu.

Da, da. Već treću godinu radim za doček i odmah da kažem - isplati se... u neku ruku. Uzela sam duple dnevnice, ali... Rmbačila sam pošteno.

foto: Giphy

E, a ima nešto i u tome sa kim dočekuješ praznike. Svi ćemo se složiti da je godina iza nas bila, pa najblaže rečeno - haos. Ali, kada je otkucala ponoć i "banula" 2017-ta, svi su nabacili kez, zagrlili bliske osobe, a u glavi promumlali: "Da bude bolja".

NE SLAVIM NOVU GODINU: I imam 5 dobrih razloga za to! (GIF)

Promumla sam to više puta, ali i - "samo da preživim ovo veče". Da pojasnim. Radim noćne smene u hostelu, dakle, Novu godinu provela sam sa potpunim neznancima. Nadala sam se da ih do jutra neću videti, ali... želja pusta.

31. hostel je bio pun (znači bez slobodnog kreveta!) I to muškaraca! U nekoj drugoj situaciji bila bih, kako da kažem, u blaženoj atmosferi, ali s obzirom na okolnosti... Po*izdela sam. Blago rečeno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.