Piloti prošle godine prodali 12 karata u Kraljevu, sad im daju 20.000 evra za doček! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

pa gde to ima?!

Piloti prošle godine prodali 12 karata u Kraljevu, sad im daju 20.000 evra za doček! (VIDEO)

Aplauz i veliko bravo nikako ne zaslužuje - Kraljevo!
Objavljeno:

Pomoćnik gradonačelnika grada Kraljeva zadužen za kulturne manifestacije i saradnju sa partnerskim gradovima nije znao da nam objasni zašto je donesena ovakva odluka, i da je bolje da sva pitanja vezana za doček Nove godine postavimo gradonačelniku.

I Leskovčani za humanitarnu akciju umesto proslave Nove godine na trgu

Iako smo gradonačelniku ovog grada poziv uputili oko 13 časova, ni on, kao i njegova pomoćnica nisu bili u kabinetu. Tako smo ostali bez odgovora.

Ipak, jedno je tačno. Grupa koja će ove godine nastupati na trgu Kraljeva za sumu zod 20.000 evra, pre godinu dana je u istom gradu otkazala koncert jer su prodali svega nekoliko karata, saznaje Espreso!

foto: Damir Dervišagić

- Ovog petka za predstavu Milana Laneta Gutovića prodato je samo 75 karata, što je sramotno. Sećam se prošle godine, u novembru mesecu prodato je još manje karata za koncert "Pilota", zbog čega je isti i otkazan! Ne sećam se tačnog broja, ali znam da je bilo toliko tužno da je smešno - kaže naš izvor iz Melos hale.

- Ovaj grad je mnogo siromašan, bedan! Nema se novca, a karte za kulturne manifestacije se ne prodaju. Ako se karte za koncert jedne legendarne grupe nisu prodavale, zašto bi isti bend nastupao za tolike pare na trgu?

Kako naša sagovornica tvrdi, Kraljevo bi trebalo da se odrekne skupog dočeka na gradskom trgu i da se novac da bolesnoj deci.

(S. T.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.