NISOTEC motorno ulje – nova unapređena formula za sigurnu vožnju
Foto: Promo

nis

NISOTEC motorno ulje – nova unapređena formula za sigurnu vožnju

Pored velikog broja zadovoljnih i lojalnih potrošača visok kvalitet NISOTEC ulja potvrđuju i mnogobrojna priznanja i nagrade

Objavljeno:

Da li planirate da iskoristite praznične dane za kratak izlet u prirodu? Ukoliko je odgovor potvrdan, ne zaboravite da je preduslov bezbednog putovanja ispravno vozilo. Kako bi izbegli eventualne kvarove i probleme na putu, kompanija NIS obezbedila je svojim potrošačima novu unapređenu formulu motornog ulja NISOTEC koja pruža veću efikasnost vozila, bolju zaštitu i duži radni vek motora, a samim tim bezbedniju vožnju.

NISOTEC motorno ulje napravljeno je od najkvalitetnijih sirovina koje utiču na optimizaciju potrošnje goriva i njegovom upotrebom omogućava se duži period zamene ulja na vašem vozilu. Pored toga, NISOTEC motorno ulje pruža mirniji rad motora, a preporučuje se kako za benzinske, tako i za dizel motore putničkih vozila. NISOTEC motorna ulja sa novom inovativnom formulom, koja je testirana i odobrena od strane najpoznatijih proizvođača motornih vozila, dostupna je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije.

Pored velikog broja zadovoljnih i lojalnih potrošača, koji ukazuju poverenje NIS-ovom brendu ulja i maziva iz godine u godinu, visok kvalitet NISOTEC ulja potvrđuju i mnogobrojna priznanja i nagrade, kao i osvojen Veliki šampionski pehar sa prošlogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja.

Više informacija o NISOTEC motornim uljima dostupno je na ovoj stranici.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.