MRZITE NOVU GODINU? Ovo je 5 TRIKOVA da izbegnete opštu euforiju! (FOTO)
Foto: Profimedia

hop na kop ili ne?

MRZITE NOVU GODINU? Ovo je 5 TRIKOVA da izbegnete opštu euforiju! (FOTO)

Nova godina. Jee. Super. Obnevidela sam od uzbuđenja. Ako stavimo na stranu lažni optimizam, čeka nas brdo emotivnog krša koji će se survati na nas tačno 31. decembra u ponoć. Možda će vam ovi saveti pomoći da ne skočite tada sa Brankovog, a možda i neće...
Objavljeno: 16:22h

4. Napravite skandal u prodavnici

foto: Public

Svi znamo da živci stradaju veoma lako, ako čekate beskonačan red u prodavnici. Babe, dede, deca, žene, svi se bore za to "poslednje" parče mesa na akciji. A gde su slatkiši na popustu, 4 vrste hleba, praseće glave, sokovi, gazirana da "svari" svinjske glave? Pa ljudi moji, prilika da vas privedu je nikad bolja. Nasumično odaberite penzionera, pogledajte ga popreko i bezobrazno stanite ispred njega. Dok ste trepnuli, eto svađe i velike šanse za fizičkim obračunom, sve dok ne dođu komunalci, a nikako ne želite da završite u ćuzi, ili možda želite?

5. Spiskajte poslednji dinar

foto: Shutterstock

Ukoliko ostanete dekintirani, nećete ići nigde. Nema tih muka oko izbora kluba, kafane ili kućne žurke jer ne želite da se "grebete" na račun drugih, zar ne? Opet, ukoliko nemate kinte, ne možete ni na Trg jer odakle vam pare za taksi? Oni koji žive u centru grada, njima se ni ne obraćam jer su se oni "vratili kući" (vidi stavku 3.)

Znam da nije teško ispuniti ovu stavku, jer onaj ko ima, taj je u Švajcarskoj na skijanju.

(J.J)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.