Pekao me je žaračem po čelu i sekao žiletom dok su naša deca bila u kući! Jeziva ispovest Marije koju je muž zverski zlostavljao
Foto: Blic/Milan Ilić

BG pakao uživo!

Pekao me je žaračem po čelu i sekao žiletom dok su naša deca bila u kući! Jeziva ispovest Marije koju je muž zverski zlostavljao

U stanju sam da kupim pištolj i da čim izađe s robije pucam u njega, kaže Emina Ferizović, majka nesrećne devojke
Objavljeno: 16:12h
foto: Shutterstock

- Najgore je što su u stanu sve vreme bila deca. Starija ćerka od tri godine je spavala, mlađi sin od dve godine bio je budan. Sklonila sam ga u sobu da gleda televizor. Policija mi je pomogla da ih izvedem iz stana, jer sam pozvala policiju kada on nije bio tu, onda su došli i pomogli mi da izbavim decu iz stana. Odmah su me odveli u Dom zdravlja. Tu smo slučajno sreli njega jer je išao da mi kupi lekove i odmah su ga uhapsili. Deca su bila šokirana kada su videla u kom sam stanju, ali sam uspela da im objasnim da sam pala i da je to zbog toga, nisam znala koji drugi izgovor da nađem - priča Marija.

Nasilje naravno nije počelo u subotu veče, nesrećna žena ga je trpela i ranije.

- Prvi put me je udario kada smo bili u vezi godinu dana, tada su to bile modrice po licu. Evo dve godine kasnije možete da vidite šta mi je sve uradio. Nikada nije bilo ovakvih batina - kaže ona.

Na pitanje zašto ga nije ranije prijavila, ima odgovor sličan hiljadama drugih žena, žrtava porodičnog nasilja.

foto: Blic/Milan Ilić

- Sve sam gledala na to što imam troje dece sa njim i promeniće se. Želela sam da moja deca odrastaju pored oca i da imaju neki normalan život. A i volela sam ga, iskreno. Ali sada nakon svega što mi je uradio, ne znam... Ne želim ga u svojoj blizini niti u blizini bilo kog drugog ženskog bića, jer ako je meni bio u stanju da uradi ovo, šta onda može nekoj drugog ženi - kaže Marija.

Za batine po svemu sudeći niko nije znao.

- Ovo što je uradio mojoj ćerki je stravično. Iskreno da vam kažem, u stanju sam da kupim pištolj i da čim izađe s robije pucam u njega. Ali smirena sam žena i moram sada da pomognem ćerki da prevaziđe sve ovo i da decu izvede na pravi put. Verujem u pravosuđe da će ga osuditi na što je moguće veću kaznu, sada je sve na javnom tužiocu - rekla je majka isprebijane devojke Emina Ferizović.

Komšije, kako to uvek biva u ovakvim pričama, za Ahmeta kažu da je „sitan, gospodin čovek, pristojan“ i da su u šoku da je u stanju nešto tako da uradi.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.