Jastuk revolucija: Održan novi protest protiv buke u Cetinjskoj, građani ne mogu da žive od klubova! (FOTO)
Foto: Facebook/Lidija Vukicevic

Zbog glasne muzike

Jastuk revolucija: Održan novi protest protiv buke u Cetinjskoj, građani ne mogu da žive od klubova! (FOTO)

Deo građana, organizovanih u udruženja "Sačuvajmo Cetinsku i Zetsku" i "Beograđani protiv noćne buke" na protest je došao s jastucima, kako bi na simobličan način ukazali gradskim vlastima da noćima ne mogu normalno da spavaju
Objavljeno: 11:22h

Na prostoru bivše pivare Bajloni u Cetinjskoj ulici smešteno je nekoliko ugostiteljskih objekata, a udruženja "Sačuvajmo Cetinjsku i Zetsku" i "Beograđani protiv noćne buke" večerašnjim potestom su ponovo želela da ukažu gradskim vlastima da njihov problem, uprkos obećanjima, nisu rešile.

Iz tih udruženja je najavljeno da će do donošenje odgovarajuće gradske odluke i rešavanja problema koji je, kako kažu, ozbiljno ugrozio ljudska i građanska prava stanara tog dela Starog grada, protesti biti nastavljeni i putem društvenih mreža.

foto: Facebook/Sačuvajmo Cetinjsku i Zetsku ulicu

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je ranije danas da će se na sednici Skupštine Beograda, koja bi trebalo da bude održana između 8. i 10. septembra, doneti odluku kojom se zabranjuje emitovanje muzike u krugu stambenih zgrada od 150 do 200 metara, što će rešiti problem buke u Cetinjskoj ulici.

(Espreso.co.rs / Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.