Te kero, mućo: Romske tinejdžerke pobegle od kuće zbog migranata iz Pakistana, nađene u parku kod Ekonomskog!
Foto: Nebojša Mandić

Prave su ljubavi uvek tužne

Te kero, mućo: Romske tinejdžerke pobegle od kuće zbog migranata iz Pakistana, nađene u parku kod Ekonomskog!

Devojčice od 14, 15 i 17 godina, već dva dana nisu bile kod kuće, a zabrinuta porodica je strpljivo čekala nadomak Kameničke ulice, sumnjajući da su završile kod svojih simpatija u obližnjoj kući
Objavljeno:
foto: Marina Lopičić

Najveći strah bio je, da sa njima nisu pobegle i preko granice.

- Pokušali smo da uđemo u kuću, ali nisu hteli da nas puste unutra. Samo da se najmlađa vrati, imala je operaciju, kako će ona - ponavljala je Selvija.

Tada su se stvari zahuktale, da je i policija morala da interveniše i smiruje situaciju. Okupila su se braća, sestre i stariji rođaci, sve kako bi ih našli.

Srećom, Šekspirova drama o porodici Monteki i Kapuleti, nije dobila svoju verziju u parku Luke Đelovića. Tri devojčice došetale su mirno, sa izrazom na licima kao da se ništa nije dogodilo.

Majka Selvija je odahnula, kako nam je rekla, čast im je sačuvana, bili su fini prema njima. Grdnje nisu izostale, a policija im je predočila da takvo ponašanje može da ih odvede u Dom za nezbrinutu decu.

Ipak, srca su slomljena, kao u zabranjenim ljubavima u popularnim sapunicama, kojoj se nisu isprečile ni jezičke i kulturne barijere.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.