PRIJAVITE RUPU NA PUTU U BEOGRADU: Da naš grad bude sigurnije i lepše mesto
Espreso pokrenuo akciju Prijavi rupu..., Foto: Printscreen, Ilustracija/Espreso.co.rs

VELIKA AKCIJA ESPRESA

PRIJAVITE RUPU NA PUTU U BEOGRADU: Da naš grad bude sigurnije i lepše mesto

Goran Vesić je najavio da će do 1. oktobra biti sanirane sve rupe u Beogradu, a do 1. septembra 70 odsto

Objavljeno: 14:29h

Vozite automobil, slušate muziku, uživate u vožnji, kad ono odjednom ispred vas na asfaltu pojavi se prava neman od rupe...

Ovo je scenario koji se mnogo puta dogodio svima nama i svi već znate o čemu pričamo. Baš zbog toga u saradnji sa nadležnima Espreso.co.rs kao društveno odgovoran medij pokreće akciju "prijavi rupu", a sve kako bi ovom problemu konačno stali na put.

Beogradski vozači i ljudi iz cele Srbije mogu da odahnu: vlasti u glavnom gradu su najavile da je počela da se primenjuje nova metoda saniranja udarnih rupa na gradskim ulicama, koja će omogućiti da se dnevno, umesto 30, sanira 130 rupa.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je najavio da će do 1. oktobra biti sanirane sve rupe u Beogradu, a do 1. septembra 70 odsto.

Problem sa udarnim rupama i onim namernim će, međutim, i dalje postojati. One se stalno javljaju, usled delovanja saobraćaja, voda i vetra, pa treba očekivati da će i dalje biti onih čiji automobili će biti ugroženi.

Veliki problem za putare je taj što ne postoji način da saznaju za svaku rupu u gradu, pa ne mogu da intervenišu na vreme.

foto: Printscreen/Youtube/RTS Sajt - Zvanični kanal

Kako bi pomogli da Beograd bude sigurnije mesto za vozače i pešake, odlučili smo da pokrenemo akciju i da zajedno sa ljudima koji brinu o bezbednosti u saobraćaju zakrpimo rupe na beogradskim ulicama.

Pokrenuli smo email adresu na koju nam možete prijaviti rupe na kolovozu, ali i na društvenim mrežama pokrenuli smo haš tag.

Sve prijave koje nam budete slali prosledićemo nadležnim institucijama u Beogradu i redovno vas obaveštavati dokle se stiglo u rešavanju vašeg, ali i našeg problema.

Vša problem postaje automatski naš, a u saradnji sa nadležnima rešićemo ga vrlo brzo, zato krenimo u ovu akciju kako bi nam grad bio lepši i kako bi putevi bili sigurniji za vožnju.

Sve što treba je da uslikate rupu ali pravilno, ovde su detaljna uputstva za pravilnu prijavu i da nam pošaljete na email: prijavirupu@espreso.co.rs.

Takođe možete nam vaš problem prijaviti i na našim društvenim mrežama - Fejsbuku ili Tviteru i pored slike, adrese rupe stavite samo haštag #prijavirupu.

Sve prijave ćemo, ponavljamo, uredno prijaviti i pratiti njihovo rešenje i objavljivati ono što je urađeno.

Podržite nas, jer Espreso.co.rs postaje vaša produžena ruka u rešavanju problema. Srećno nam bilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.