JEDNA OD CENTRALNIH GRADSKIH ULICA DETALJNO JE RASKOPANA OD JUTROS: Bili smo na licu mesta i zabeležili ovo (FOTO)
Izmenjen režim rada linija JGP-a zbog radova na rekonstrukciji i uređenju ulice Džordža Vašingtona, Foto: Espreso.co.rs

SVE ISKOPANO

JEDNA OD CENTRALNIH GRADSKIH ULICA DETALJNO JE RASKOPANA OD JUTROS: Bili smo na licu mesta i zabeležili ovo (FOTO)

Novi privremeni režim saobraćaja u Beogradu

Objavljeno:

Od 26. jula do 7. novembra biće izmenjen režim rada linija JGP-a zbog radova na rekonstrukciji i uređenju ulica Džordža Vašingtona (deo između Takovske i Skadarske), Cara Dušana (deo između Skadarske i Francuske) i desne polovine kolovoza Bulevara despota Stefana (smer prema Pančevačkom mostu) u zoni raskrsnice sa Ulicom Džordža Vašingtona.

Iz Sekreterijata za javni prevoz saopšteno je da će od 26. jula do 8. avgusta biti izmenjena trasa linije 5A koja će u zoni radova saobraćati od terminusa Dorćol /SRC „Milan Gale Muškatirović““ do Vukovog spomenika ulicama Tadeuša Kosćuška, Cara Dušana, Francuskom, Braće Jugović, Dečanskom, preko Trga Nikole Pašića i Bulevara kralja Aleksandra.

Linija 5A će, takođe, tom trasom saobraćati i u zoni radova koji će biti izvođeni od 9.avgusta do 7.novembra.

Autobuska linija 79 će od 26.jula do 8.avgusta u zoni radova saobraćati trasom od terminusa Dorćol /SRC ““Milan Gale Muškatirović““ ulicama Tadeuša Košćuška, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, Bulevara despota Stefana, Cvijićevom, Dimitrija Tucovića i dalje redovnom trasom.

1 / 4 Foto: Espreso.co.rs

Od 9. avgusta do 7. novembra linije 79 će u zoni radova saobraćati trasom od terminusa Dorćol /SRC „Milan Gale Muškatirović” ulicama Tadeuša Košćuška, Cara Dušana, Venizelosovom, Poenkareovom, Cvijićevom, Dimitrija Tucovića i dalje redovnom trasom.

Od 26. jula do 7. novembra biće izmenjen i režim rada linija noćnog prevoza, a polazno stajalište linije 27N biće izmešteno se na lokaciju polaznog stajališta za dnevnu liniju autobusa 27.

Noća linija 27N će odatle saobraćati u oba smera ulicama Braće Jugovića, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Ruzveltovom i dalje redovnom trasom.

Linija 32N zadržava postojeće polazno stajalište ““Trg republike” odakle će saobraćati u oba smera ulicama Braće Jugovića, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Ruzveltovom i dalje redovnom trasom.

Polazno stajalište „Trg republike” linije 304N biće izmešteno na lokaciju polaznog stajališta za dnevnu liniju broj 27 i dalje će saobraćati u smeru prema Ritopeku ulicama Braće Jugovića, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom i dalje redovnom trasom.

U smeru prema Trgu republike linija 304N će saobraćati ulicama Svetogorskom, Makedonskom, Braće Jugovića i Francuskom.

Linija 401N u oba smera saobraćaće ulicama Cara Dušana, Francuskom, Trg republike (polazno za liniju broj 96), Dečanskom, Trg Nikole Pašića, Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se privremena stajališta ““Glavna pošta 1” u zoni Ambasade Češke i ““Takovska““ u zoni OŠ „Vuk Karadžić” koja su koristila vozila sa linije 5A na izmenjenom delu trase.

Takođe, važiće i privremeni režim koji je uspostavljen tokom izvođenja radova u ulicama Kraljice Marije i 27. marta, na delu od Ruzveltove do Takovske.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.