SENZACIONALNO: DO 62% POPUSTA ZA LETOVANJE U LUKSUZNIM GRČKIM HOTELIMA!
Hotel raspolaže otvorenim bazenima, terenima za sportove, dečijim igralištem, restoranima i barovima i, naravno, spa centrom, Foto: Promo

pravi izbor za vaš odmor

SENZACIONALNO: DO 62% POPUSTA ZA LETOVANJE U LUKSUZNIM GRČKIM HOTELIMA!

Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj, satelitsku televiziju i terasu ili balkon

Objavljeno: 14:37h

Sezona godišnjih odmora je uveliko počela, a „Travelland“ je, kao i uvek, spremio odlične ponude za nezaboravna letovanja. Za rezervacije do 31. 7. 2019. očekuju vas popusti do čak 62% na neke od najboljih i najluksuznijih hotela u Grčkoj. U mirnom delu Afitosa, na udaljenosti od oko 300 m od divne peščane plaže sa krupnim peskom i kristalno čistim morem, smešten je Aristoteles Beach Resort 4*.

Sastoji se iz 8 odvojenih zgrada na 3 sprata . Uz recepciju otvorenu 24h i internet konekciju, gostima su na raspolaganju: bazen, restoran, barovi, mini market, teren za košarku, šah, kao i besplatan parking za goste hotela. Uz popuste do čak 60%, 10 noći za dvoje odraslih i dvoje dece uz all inclusive uslugu možete obezbediti po ceni već od 924€!

foto: Promo

Na krajnjem jugu Kasandre, prvog prsta Halkidikija, nedaleko od mesta Paliouri smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, terenima za sportove, dečijim igralištem, restoranima i barovima i, naravno, spa centrom. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Sobe su prostrane i lepo uređene.

foto: Promo

Svaka smeštajna jedinica sadrži klima uređaj, satelitsku televiziju i terasu ili balkon. Za ovaj luksuzni hotel aktuelni su popusti do neverovatnih 62%, a cene za 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih kreću se od 1606€!

Pored Neos Marmarasa izgrađen je veliki hotelski kompleks – Porto Carras, na čak 4 500 ha i 10 km uz more, sa mnoštvom plaža i uvala. Sastoji se iz tri hotela i luksuzne vile: Vilage Inn, Sithonia i Meliton.

foto: Promo

Kompleks ima sopstvenu marinu, najveću u jugoistočnoj Evropi, veliku privatnu plažu, sopstveni vinograd, najveći teren za golf u Grčkoj, dva nadaleko poznata spa centra sa bazenima sa grejanom morskom vodom, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom... Za one koji i tokom odmora vole da budu aktivni omogućeni su uslovi za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima, a tu su i fitnes centri, ronilački, jahački i jedriličarski klub. U restoranima se služe specijaliteti domaće i mediteranske kuhinje, a gosti se uz omiljeno piće mogu opustiti u nekom od barova.

foto: Promo

Za neizostavan noćni provod tu su diskoteke, a za mališane dečiji klubovi i igrališta. Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia, hoteli iz kategorije 5*, raspolažu velikim brojem komfornih i luksuznih soba, a za oba su aktuelni popusti do 52%!

Nedaleko od gradića Uranopolisa, oko 110 km od Soluna, nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*, smešten na zelenoj padini sa privatnom plažom, velnes centrom i teniskim terenom.

foto: Promo

Sastoji se iz savršeno udobnih soba, studija i luksuznih apartmana. Odlična hrana, ljubazno osoblje, veliki i dečiji bazen, bilijar, dečje igralište i mnogi drugi sadržaji učiniće vaš odmor nezaboravnim. Uz popuste do 22%, 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete obezbediti po ceni od 473€!

foto: Promo

Na prelepoj peščanoj plaži između Platamona i Nei Porija smešten je hotelski kompleks Cronwell Platamon Resort 5*, koji se sastoji od glavne zgrade na 6 spratova i manjih vila. Okružen mediteranskim vrtom, odiše mirom i spokojem i idealan je za opuštajući odmor.

Hotel je vrlo pogodan za porodice sa decom, poseduje dečiji bazen, mini klub i igralište, kao i brojne druge rekreativne sadržaje, kako za decu, tako i za odrasle. Gostima su na raspolaganju: tereni za sportske aktivnosti, besplatan internet, restorani, barovi, bazeni, spa centar sa zatvorenim bazenom, velnes centar, sauna…

foto: Promo

Uz popuste do 52%, dvoje odraslih i dvoje dece do 16 godina 7 noći uz ultra all inclusive uslugu mogu provesti po ceni od 899€!

Cronwell Sermilia Resort 5* je luksuzni hotelski kompleks smešten na samoj plaži u živopisnoj Paskudiji, na Sitoniji. Hotel sadrži dva restorana, od kojih se jedan nalazi na krovu sa koga se pruža prelep pogled na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, klub za decu, deo za opuštanje sa bibliotekom, spa centar sa saunom, jacuzzi, hamam.

Za ljubitelje sporta tu su teretana, sportski tereni, kao i sportovi na vodi. Uz razne animacije, tematske večeri i muziku uživo u ovom divnom hotelu zagarantovan je odličan provod. Aktuelni su popusti do 52% pa 7 noći za dvoje odraslih uz all inclusive ponudu možete obezbediti po ceni od 843€!

foto: Promo

Na poluostrvu Halkidiki, nadomak mesta Kriopigi nalazi se Kassandra Palace Hotel, u predivnom vrtu, okružen borovima i maslinama.

Hotel raspolaže brojnim sadržajima koji će upotpuniti vaš odmor: restoran, barovi, bazeni, igralište za decu, tereni za sportske aktivnosti... Od 2012. godine gostima na raspolaganju je potpuno nov unutrašnji bazen i potpuno opremljen fitnes studio. Takođe je tu i nov SPA centar sa saunom i salonom lepote, gde sve tretmane rade kvalifikovani i iskusni terapeuti. Prednost Kassandra Palace hotela je i velika površina koju zauzima: oko 7 hektara zelenila, parkova i sportskih terena, a tu je i privatna peščana plaža. Sobe su savremeno opremljene, udobne, svetle i prozračne. Aktuelni popusti za ovaj hotel su do 37%.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.