U MIRIJEVU SE POJAVIO BIZARAN TREND MEĐU DECOM! Prešlo im je u naviku nešto što mogu da plate ŽIVOTOM! (FOTO)
Đaci na krovu škole u Mirijevu, Foto: Facebook

OBRATITE PAŽNJU

U MIRIJEVU SE POJAVIO BIZARAN TREND MEĐU DECOM! Prešlo im je u naviku nešto što mogu da plate ŽIVOTOM! (FOTO)

Jedan od Facebook korisnika je u grupi koja se bavi dešavanjima u ovom naselju, objavio prilično uznemirujuću fotografiju!

Objavljeno: 19.07.2019. 22:00h
  • 4

Da su klinci skloni pentranju na sve i svašta i nije neka novost, međutim, trend koji je, kako se sumnja, zavladao u beogradskom naselju Mirijevo, nije ni najmanje naivan.

Jedan od Facebook korisnika je u grupi koja se bavi dešavanjima u ovom naselju, objavio prilično uznemirujuću fotografiju na kojoj se vide dva dečaka kako sede na krovu škole.

Na fotografiji se jasno vidi da deca, maltene, sede na samoj ivici krova, a korisnik je upozorio na to da bi roditelji trebalo da obrate pažnju na to šta im deca rade.

Đaci na krovu škole u Mirijevu
Đaci na krovu škole u Mirijevu foto: Facebook

Razni komentari su krenuli da se nižu ispod fotografije, od kojih su neki bili "šaljivi", neki neprimereni, ali i onih u kojima korisnici izražavaju zabrinutost zbog zabeležene scene.

"Nešto se slabo sećam da smo se mi pentrali po krovovima škole... Ne daj Bože da se nešto desi,onda će biti krivi direktor,domar ili neko treći,Bože sačuvaj da roditelji budu krivi!", napisala je Nena Pumpalović.

Neki su smatrali i da bi decu trebalo zumirati kako bi ih roditelji prepoznali.

Da ovo nije usamljen slučaj, potvrdio je isti korisnik od strane koga je, nekoliko dana nakon ove, usledila nova objava.

Da će ove objave uroditi plodom i da će roditelji reagovati, ponadali su se mnogi korisnici koji su ove objave ispratili, a i mi sa njima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media