STIGLE 32 ŠKODE ZA MENADŽMENT GSP, GRAĐANI BESNI: Mi u raspalim busevima koji greju, a oni SLUŽBENO I KLIMATIZOVANO
Navodno su stigle 32 nove službene Škode za menadžment GSP, Foto: Printscreen / Twitter / Aleksić Nebojša

ŠIROKO

STIGLE 32 ŠKODE ZA MENADŽMENT GSP, GRAĐANI BESNI: Mi u raspalim busevima koji greju, a oni SLUŽBENO I KLIMATIZOVANO

Građani nemaju pozitivne komentare

Objavljeno:

Predsednik stranke Slobode i pravde i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Ðilas izjavio je nedavno da su "Gradsko saobraćajno preduzeće" i "Beograd put" sklopili ugovore o zakupu, a kasnije i otkupu luksuznih automobila.

Ove navode demantovao je vršilac dužnosti generalnog direktora GSP Radiša Momčilović, rekavši da to preduzeće nije kupilo nijedan automobil. On je još dodao da GSP nije kupilo nijedan automobil već da iznajmljuje automobile, pa da tako više nemaju automobile u vlasništvu.

Ipak, društvene mreže danas je preplavila fotografija sa opisom u kojem piše da su 32 nove službene Škode stigle za menadžment GSP.

U pomenutom Tvitu se takođe navode da su automobili uzeti po ceni od 56 miliona.

Mnogi građani oštro su reagovali na vest da je menadžment GSP dobio nove službene automobile.

Kako većina navodi, građani se voze u "raspalim" autobusima, te se pitaju, zašto gradski prevoz nije dobio nove klime?

Takođe, mnogi građani se pitaju zbog čega GSP 32 luksuzna i klimatizovana vozila uzima na zakup od tri godine za 15.000 evra po vozilu, dok se građani voze krntijama od autobusa.

I Inicijativa "Ne davimo Beograd" pozvala je funkcionere GSP-a "da umesto rasipanja javnog novca na svoju udobnost i uzimanje u preskupi zakup čak 32 luksuzna automobila, deli sudbinu građana i koristi usluge svog preduzeća, a enormna sredstva od čak 15.000 evra po vozilu, koliko košta trogodišnji zakup, ulože u poboljšanje uslova javnog prevoza".

"Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd je u jednoj od najgorih situacija u svojoj istoriji. Usluge koje pružaju su poražavajuće i ponižavajuće za sve građane Beograda, a finansijski rezultati su katastrofalni", navodi ova Inicijativa u saopštenju.

BONUS VIDEO: ĐILASA NISMO NAPALI, ALI ON FABRIKUJE REALNOST: Aktivisti Marks 21 o sukobu na protestu, ALI I REŠENJU ZA KOSOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.