UKLETI SRPSKI BRONKS! Na ovom mestu u Žarkovu, GDE SU PROBALI DA OTMU DEVOJČICU, pre 4 godine desila se ista stvar!
Foto: Filip Plavčić, Espreso.co.rs

krvavo naselje

UKLETI SRPSKI BRONKS! Na ovom mestu u Žarkovu, GDE SU PROBALI DA OTMU DEVOJČICU, pre 4 godine desila se ista stvar!

Izgleda da se u beogradskom naselju Žarkovo zločini iznova ponavljaju

Objavljeno:
Jelena Jovanović

Beogradskoj policiji u četvrtak, 27. septembra prijavljeno je da je došlo do pokušaja otmice učenice petog razreda Osnovne škole "Ljuba Nenadović" u Žarkovu.

Mnogi su za celu situaciju saznali skoro, a žitelji Žarkova su uglavnom za vest o pokušaju kidnapovanja devojčice čuli iz medija.

Osnovna škola 'Ljuba Nenadović
Osnovna škola "Ljuba Nenadović" foto: Filip Plavčić

Naime, učenica petog razreda Osnovne škole "Ljuba Nenadović" iz Žarkova zamalo je oteta na putu od od kuće do škole, zbog čega je u ovoj, ali i u nekim okolnim školama, zavladalo vanredno stanje.

Kako Espreso.co.rs saznaje, u pitanju je jedanestogodišnja devojčica iz Žarkova pod inicijalima J.S.

Osnovna škola 'Ljuba Nenadović
Osnovna škola "Ljuba Nenadović" foto: Filip Plavčić

Ovu učenicu petog razreda osnovne škole "Ljuba Nenadović" iz Žarkova zamalo su oteli na putu od kuće do škole.

Dok smo ispitivali stanovnike Žarkova da li su upućeni u celu situaciju i da li znaju nešto više o samom slučaju, naišli smo na mladića koji je i sam pohađao pomenutu školu.

Pogledajte šta nam je rekao:

Pročitao sam u novinama za slučaj ove devojčice što su pokušali da je kidnapuju, ali ne znam detalje. Ne priča se po komšiluku ni u Žarkovu ništa, sve što znam, saznao sam iz medija, rekao nam je ovaj mladić.

Na pitanje, da li pamti da se slična situacija desila dok je on išao u školu, na naše iznenađenje odgovorio je potvrdno.

Bilo je toga i u moje vreme, kada sam bio mislim šesti razred. Sećam se da se desio pokušaj kidnapovanja, ali da takođe nisu supeli da izvedu akciju do kraja. Pokušali su da kidnapuju neko dete baš ispred ove škole, ali bez uspeha, objasnio nam je mladić.

Podsećamo, juče smo posetili osnovnu školu "Ljuba Nenadović" kako bismo dobili više informacija od direktorke, ali nam je rečeno kako ona nije trenutno u školi.

Vaspitačica koja čuva decu manjeg uzrasta nam je rekla kako je za ceo slučaj čula iz medija, ali i da je primetila da nakon incidenta roditelji redovno prate svoju decu do škole i nazad.

Ono što sam ja čula jeste da devojčica nije oteta tačno ispred škole, niti na putu, već kod autobuske stanice koja se nalazi u blizini škole, rekla nam je vaspitačica.

Gospođa čije unuke idu u peti i drugi razred ove škole kaže kako je uplašena i kako sad redovno prati decu u školu. Ona otkriva da su se sestre žalile nekoliko dana pre incidenta kako ih je neki čika danima čudno gledao i nije sklanjao pogled.

One su se uplašile prvi put i odmah su mi skrenule pažnju da čika "pilji" u njih i da se sve to dešava sa gornje strane škole. Uopšte mi nije svejedno i jako smo se svi potresli, priča gospođa iz Žarkova.

foto: Espreso.co.rs

Pogledajte bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.