RADOVI ZAVRĆU ČESME: Delovi dve beogradske opštine sutra ostaju bez vode - pogledajte da li je vaša ulica na spisku
Flaša vode, Foto: RINA

vodovod i kanalizacija

RADOVI ZAVRĆU ČESME: Delovi dve beogradske opštine sutra ostaju bez vode - pogledajte da li je vaša ulica na spisku

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Objavljeno:

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u petak, 15. marta, od 8 do 22 časa bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Sime Šolaje, Podrugovićevoj, Čiče Romanijskog, Velje Miljkovića i Haima Daviča, dok će potrošači u okolnim ulicama imati umanjen pritisak vode, saopšteno je iz JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Iz ovog komunalnog preduzeća su takođe saopštili da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, istog dana, od 8 do 20 časova bez vode ostati potrošači u Bulevaru kralja Aleksandra, od Beogradske do Kumanovske ulice.

Česma
Česmafoto: RINA

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Potrošači se za sve dodatne informacije mogu obratiti Kontakt centru JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

08:38

Završni radovi - novi snimci Obilaznice Beograda

(Espreso/Telegraf/V.B./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.