ZAGRIZAO BUHTLU SA KREMOM IZ BEOGRADSKE PEKARE, A UNUTRA - NEVERICA! Od ove kombinacije se prevrće želudac (FOTO)
Buhtla, Foto: Printscreen/TikTok

fuj!

ZAGRIZAO BUHTLU SA KREMOM IZ BEOGRADSKE PEKARE, A UNUTRA - NEVERICA! Od ove kombinacije se prevrće želudac (FOTO)

Buhtla je preko bila prelivena topingom, ali unutra nije bio krem, već viršla

Objavljeno:

Nije retkost da u pekarama u kroasane i krofne ne sipaju dovoljnu količinu krema unutra, ali ono što se desilo jednom momku je zaista neverovatno. On je u jednoj beogradskoj pekari kupio buhtlu sa kremom. Preko je bio preliven topingom, ali umesto uobičajenog slatkoćom ispunjenog ukusa, doživeo je pravu šok-terapiju. Kada je zagrizao u svoju buhtlu, umesto slatkog kremastog punjenja, osetio je nešto potpuno neočekivano - viršlu!

"Ne znam šta sledeći put da očekujem", naveo je mladić, koji je samo želeo da uživa u klasičnoj poslastici, u opisu video-zapisa koji je objavio na Tiktoku.

Viršla u buhtli
Viršla u buhtlifoto: Printscreen/TikTok

Ovaj bizaran događaj izazvao je burne reakcije među posetiocima pekare, kao i na društvenim mrežama gde su fotografije "buhtle sa viršlom" brzo postale viralne. Mnogi su izražavali nevericu i šok, dok su drugi delili svoja slična iskustva ili se našalili na račun situacije: "Kakva kombinacija", "To se i mom sinu desilo, samo obrnuto. Unutra džem, a preko kečap. Posle je bio gladan u školi!". Jedan korisnik naveo je da je tražio kroasan sa kremom, ali je unutra bio sir.

Prema rečima vlasnika, koji se oglasio u komentarima na društvenoj mreži, u pitanju je bila greška u komunikaciji između radnika u pekari. Buhtle sa kremom i viršlom se proizvode u istoj prostoriji, ali se pripremaju odvojeno. Nekako je došlo do zabune, te je umesto kreme, jedna viršla završila unutar buhtle. Vlasnik je izrazio žaljenje zbog ovog incidenta i istakao da će preduzeti sve neophodne korake kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Bonus video:

00:30

Muškarac krade štrudle u pekari

(Espreso / Mondo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.