DRAMA NA DORĆOLU! Branku s bolesnim sinom IZBACUJU NA ULICU, izvršitelj im prodao stan 70.000 evra ispod cene! (VIDEO)
Foto: Espreso

na licu mesta

DRAMA NA DORĆOLU! Branku s bolesnim sinom IZBACUJU NA ULICU, izvršitelj im prodao stan 70.000 evra ispod cene! (VIDEO)

Ova porodica živi u svom stanu već 25 godina sa sinom koji je lice s posebnim potrebama, s teškim oštećenjem vida preko 80% i telesnim invaliditetom

Objavljeno: 13:33h
Milica Božinović

11:30 Izbacuju lice sa invaliditetom na ulicu!

Ova porodica živi u svom stanu već 25 godina sa sinom koji je lice sa posebnim potrebama, sa teškim oštećenjem vida preko 80% i telesnim invaliditetom (cerebralna paraliza).

Kažu da su dovedeni u očajnu situaciju zbog duga od kog nisu odustajali, i hteli da ga plate, a građani su se i danas organizovali da spreče ovo nasilno iseljenje.

- Ne dozvoljavaju nam da platimo dug, ostajemo bez stana zbog 6.500 evra, ja sam čovek invalid - priča Tarek za Espreso.

11:25 Građani su se organizovali i oni će, kako saznaje Espreso na licu mesta, blokirati ulazak u zgradu, kada izvršitelj u 12 čsova dođe na izvršenje. Raširen je i transparent "Dole diktatura".

Učesnici Protesta protiv diktature došli su da podrže porodicu Khawatmi.

foto: Espreso

Pozivi za sprečavanje izvršenja izlepljeni su po celom kraju.

foto: Espreso

Među okupljenima su bili učesnici "Protesta protiv diktature", Dobrica Veselinović iz Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd", profesor Đorđe Pavićević sa Fakulteta političkih nauka, ali i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, ali i Radomir Počuča. Kao i Narodna jaka Srbija koja je i organizovala akciju.

(M. Božinović)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.