MASOVNE KRAĐE U BEOGRADU: Smislili taktiku za krađu i ukrali na stotine hiljada dinara (VIDEO)
Pokrali sve pumpe u Beogradu, Foto: Filip Plavčić

Krađe

MASOVNE KRAĐE U BEOGRADU: Smislili taktiku za krađu i ukrali na stotine hiljada dinara (VIDEO)

Dok jedan toči, drugi ustane da "plati" i onda pobegnu.

Objavljeno:

Usnimljena su dva bajkera koji kradu gorivo na beogradskim benziskim pumpama. Sudeći po informacijama ovo nije prvi put da su uradili tako nešto.

Naime, kako se vidi na snimku koji je postavljen na Instagram strnaici "serbialive_beograd", bajkeri su stali da natoče gorivo, a potom pobegli. Sve je detaljno opisano uz snimak:

― Na svim pumpama su problem! Uvek nađu gde da se snađu za besplatnu vožnju, ali nikako da im se uđe u trag. Pitam se zašto? Prosto pobegnu sa 8.000, a za to ih niko ne tereti, radnici snose troškove. Nemaju određeno, Beograd i predgrađa, oni pljačkaju, sve pumpe, međusobno komuniciraju i nikako da im se na put stane. Jedan se skloni sa motora da bi točioci pomislili kako je otišao da plati, on pređe kod ortaka i kada se točioc okrene, vrati se do motora i odu― stoji u opisu ovog snimka.

Neki od komentara ispod ovog snimka glase:

― Ne vidim razlog zašto se na pumpama ne uvede pravilo da se prvo uplati određeni iznos za koliko hoćeš da sipaš goriva i stvar rešena―

― Nisu u EU redom, točilice sa plaćanjem unapred instalirane bez razloga―

― Platiti prvo za koliko tocite pa toga nece biti―

Bonus video:

03:02

SRBIJA IMA NEKOLIKO ALTERNATIVA KADA JE GORIVO U PITANJU! Atanacković za Kurir TV: Politika NEĆE UTICATI na SVETSKU PIJACU!

Espreso / Kurir / prenela: A.S.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.