OGLASILI SE IZ FABRIKE "TRAJAL" U KOJOJ JE JUTROS DOŠLO DO EKSPLOZIJE: Evo šta su naveli u saopštenju
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

važno

OGLASILI SE IZ FABRIKE "TRAJAL" U KOJOJ JE JUTROS DOŠLO DO EKSPLOZIJE: Evo šta su naveli u saopštenju

Iz firme "Trajal" navode da je povređeno petoro radnika, od kojih je jedan radnik podlegao povredama

Objavljeno: 15:26h

I pored preduzetih svih mera zaštite na radu, nažalost, u Pogonu za proizvodnju gorive trake Fabrike eksploziva i pirotehnike i hemije "Trajal Korporacije" dogodila se eksplozija, saopšteno je iz Koporacije "Trajal" u Kruševcu, gde se jutros oko 9 sati dogodila eksplozija u kojoj je nastradao mladić N.R., dok je četvoro osoba povređeno.

Iz firme "Trajal" navode da je povređeno petoro radnika, od kojih je jedan radnik podlegao povredama.

"Tri radnika su zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, i prema rečima lekara u stabilnom su stanju. Jedna radnica nastaviće lečenje na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu. Zahvaljujući veoma brzoj reakciji Policijske uprave Kruševac, Sektora za vanredne situacije, službe Hitne medicinske pomoći i osoblju Opšte bolnice Kruševac, a pre svega brzom reakcijom dežurnih ekipa i radnika Trajal Korporacije zbrinuti su povređeni i ugašen je požar", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi dalje u saopštenju, Pogon za proizvodnju gorive trake radio je uz primenu svih bezbednosnih mera i pod nadzorom kamera, tako da će stručne službe istražiti detalje ovog događaja.

"Svi radnici Trajal Korporacije izražavaju duboku žalost i tugu povodom ovog tragičnog događaja", navodi se na kraju u saopštenju koje potpisuje Trajal Korporacija, kabinet generalnog direktora", navodi se u saopštenju.

Eksplozija u objektu za proizvodnju gorive trake

Podsetimo, jutros oko 9 časova u dogodila se eksplozija fabrici "Trajal" u Kruševcu. Eksplozija se dogodila u objektu za proizvodnju gorive trake.

Bonus video:

00:12

Eksplozija u Zemunu

(Espreso/Blic/Dijana Bogosav/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.