BEOGRAĐANKA BEZ IMALO BLAMA URADILA OVO NASRED MARKETA: Svojim POSTUPKOM šokirala SRBE, svi se pitaju KAKO JE MOGLA
Foto: Beta/Dragan Gojić

KO BI REKAO

BEOGRAĐANKA BEZ IMALO BLAMA URADILA OVO NASRED MARKETA: Svojim POSTUPKOM šokirala SRBE, svi se pitaju KAKO JE MOGLA

Pošto je hleb završio kod babe, ona ga je kako kaže sa merakom uzela iz njene korpe i vratila kod sebe

Objavljeno:

Prednost starijih osoba pravilo je koje s pravom postoji, međutim, rasprava o tome da li se ono zaista uvek treba poštovati pokrenuto je nakon sto je jedna Beograđanka izjavila da se sa nepoznatom babom u jednom marketu "otimala" za hleb.

Kako je jedna Beograđanka objasnila, ostala je šokirana kada je navodno, jedna starija žena u marketu dojurila do hleba koji je ona u tom trenutku uzimala. Pošto je hleb završio kod babe, ona ga je kako kaže sa merakom uzela iz njene korpe i vratila kod sebe. Iako tvrdi da bi drugačije postupila da ju je starija gospođa lepo zamolila, svojim postupkom pokrenula je niz različitih mišljenja.

"E pa šta mi se sad desilo u marketu. Baba koja je doslovno počela da se vucara sa mnom za poslednji hleb, bukvalno sam ga ja prva videla i stavila ruku i ona samo otrgnula. I onda sam ja gledala čekala da uzme i stavi u korpu i onda sam joj otrgnula korpu uzela hleb i vratila. Ajde marš baba ko nađe njegovo.

Ali vi ne znate, žena mi je bukvalno kao iz ruke otela. Bukvalno bih joj dala hleb, nema veze ali pošto hoće da se otima onda možemo i da se bijemo", napisala je Ksenija na svom Tviter profilu "Damica".

"Damski, potez nema šta"

Njena objava navela je mnoge da prekomentarišu i Ksenijin potez ali i potez starije žene - gde je došlo do različitih mišljenja.

"Broj godina ne daje nikome za pravo da se ponaša kao đubre, makar taj broj bio 100", "Pametno, meni tako tri puta oteli bidermajer", "Ista ta baba po busevima naglas: 'kako su ovi mladi nevaspitani", "Jao Bože kakva nam je omladina, otima od baba otimačica", pisali su oni koji su smatrali da je Ksenija uradila pravu stvar.

Ipak, mnogi nisu videli čemu otimanje hleba jednog starijoj ženi.

"Je l' realno da si uzela babi hleb?", "Damski, potez nema šta", "Je l' realno da pišeš ovde kako si se sa babom otimala za hleb…a predstavljaš se 'damica'?, "Bruka, odraz nedostatka empatije prema starijim. Stare osobe imaju mnogo problema, tek ćete shvatiti kada ostarite", glasili su njihovi komentari.

Bonus video:

01:20

NJEGA NIJE SRAMOTA DA RADI NA NJIVI! Ovaj mladić mukotrpnim radom zarađuje za hleb i PONOSI SE TIME!

(Espresp/Blic/Gordana Vuksanović/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.