ZBOG SCENE IZ BEOGRADSKOG LIFTA GORE MREŽE: Deka krenuo da pada, a onda... "EVO KAKO MI SE INVESTICIJA VRAĆA"
Foto: Profimedia

pogledajte

ZBOG SCENE IZ BEOGRADSKOG LIFTA GORE MREŽE: Deka krenuo da pada, a onda... "EVO KAKO MI SE INVESTICIJA VRAĆA"

Šmekerski stav i energija ovog 70-goišnjaka oduševila je i same ljude na Tviteru

Objavljeno:

Humani gest dve Beograđanke koje su pomogle 70-godišnjaku koji je pao sa štaka pozdravili su mnogi ljudi na internetu - ipak njihov potez ostao je u drugom planu, najpre zbog džentlmenskog poteza samog starijeg gospodina.

Kako je Beograđanka Olja na svom Tviteru profilu "Pippi" objasnila, ispred nje i njene drugarice pao je stariji gospodin sa štaka kome su bez razmišljanja pomogle. Međutim iako su na najpre bile uplašene za njega, već u sledećem trenutku ostale su oduševljenje njegovom reakcijom i pozitivnim stavom u tako kasnim godinama.

"Posle predstave ulazimo u lift za garažu i čovek od 70-ak godina sa dve štake na ulazu u lift izgubi ravnotežu i pade celom težinom unazad, pravo na nas. Nas dve ga nekako uhvatismo da ne padne, ispravljamo ga, dodajemo mu štake. Noge nam se odsekle…

A on potpuno kul, nimalo se nije uznemirio padom, okrete se prema nama, šarmerski se nasmeja i reče: 'Ja sam oduvek podržavao ženske pokrete i evo kako mi se investicija vraća'. Želim samo taj duh, tu energiju i ljubav prema životu", napisala je Olja.

"Zadržati prisebnost i stil"

Šmekerski stav i energija ovog 70-goišnjaka oduševila je i same ljude na Tviteru.

"Predivno", "Zadržati prisebnost i stil i u neprijatnim situacijama ne može svako. Svaka čast", "Čovek hiljadu tema u meni pokrenuo", "Dok su srca uzavrela, sve ostalo je manje važno", "Predivno radovati se malim maleckim stvarima koje ispune telo, um i dušu", glasili su neki od komentara ispod objave Olje.

Bonus video:

14:41

POPODNEVNI DNEVNIK 06.01.2024

(Espreso/Blic/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.