PENZIONERI IMAJU OVU POGODNOST BESPLATNO JOŠ SAMO 4 DANA: Evo kako da se prijavite
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

PENZIONERI

PENZIONERI IMAJU OVU POGODNOST BESPLATNO JOŠ SAMO 4 DANA: Evo kako da se prijavite

Karte su u potpunosti besplatne za sve penzionere

Objavljeno:

Od 15. decembra penzioneri mogu da uživaju u besplatnim filmovima u mts Dvorani, u okviru projekta pod nazivom „Filmski matine“ koji se organizuje u saradnji Ministarstva kulture Republike Srbije i mts Dvorane.

Ova akcija traje do poslednjeg dana ove godine, odnosno do 31. decembra.

Predviđene projekcije počinju svim danima u prepodnevnim terminima od 11h i 12h i to u dve bioskopske sale.

Na repertoaru Matinea za najstarije sugrađane su popularni filmovi koji su prikazivani ove godine u bioskopu, te će naši najstariji sugrađani moći da pogledaju sve što su propustili.

1 / 4 Foto: Beta/Dragan Gojić

Filmovi koji su na repertoaru su: „Rez, Linija“, „Na margini“, „Magnetna rezonanca“, „Zločin je moj“ , „Zvezde u podne“, „Nova igračka“, „Zločini budućnosti“, „Osam planina“, „Neizmernost“, „Broker“, „Dvostruka prevara“, „Zauvek mladi“, „Majka i sin“, „Pacifikacija“, „Plavi kaftan“,“Pod zvezdama“, „U noći 12.oktobra“, „Jedno lepo jutro“, „Nevini“, „Tori i Lokita“, „Kolibri“, „Prenosna vrata“, „Madam di Bari“, „Velika avantura mačke Ru“, „Pričaj sa mnom“, „Tuđa deca“, „Sveti pauk“, „Sent Omer“, „Prošli život“, „Bučerov prelaz“, „Hurija“ i „Što se bore misli moje“.

Karte su u potpunosti besplatne za sve penzionere, a samo je neophodno da napravite rezervaciju. Jedna osoba može da uzme najviše dve karte.

Bonus video:

03:58

MOGU LI PENZIONERI BEZ TEKUĆEG RAČUNA DA DOBIJU 20.000? Državni sekretar u Ministarstvu finansija objasnio kakva je PROCEDURA

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.