ISPLIVALI SVI DETALJI EVAKUACIJE SA "KARTELA": Radnik otkrio sve, jedna stvar je bila POSEBNO JEZIVA
Splav Kartel, Foto: Kurir/Zoran Jevtić

potonuo splav

ISPLIVALI SVI DETALJI EVAKUACIJE SA "KARTELA": Radnik otkrio sve, jedna stvar je bila POSEBNO JEZIVA

Radnik otkrio detalje evakuacije sa splava "Kartel"

Objavljeno:

Na Sajamskom šetalištu na kome se nalazi splav Kartel sinoć se odigrala prava drama. Nakon što je objekat počeo da tone gosti su plivali u ledenoj vodi. Roditelji su tokom noći dolazili po svoju decu. Bio je haos, havarija, kaže za Kurir jedan radnik sa Sajma koji je posmatrao evakuaciju sa splava koji je noćas nešto posle ponoći potonuo.

Prema prvim informacijama, objekat je počeo da tone nakon što je izbila tuča između gostiju i obezbeđenja na mostiću koji je spajao obalu i splav, a koji je u jednom trenutku pukao.

1 / 6 Foto: Kurir/Zoran Jevtić

Radnik zaposlen na Sajmu kaže za Kurir da je noćas posmatrao evakuaciju sa splava.

Bio je haos, havarija, ljudi u ledenoj vodi plivaju. Dolazili su i neki roditelji po svoju decu tokom noći. Odigrala se prava drama, bilo je jezivo gledati te ljude u vodi, ali bitno je da nema stradalih - ističe radnik koji je želeo da ostane anoniman.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/ sav_taj_ludi_balkan ·

Inače, sa splava je evakuisano 145 ljudi, a procenjuje se da ih je bilo oko 400. Niko nije ozbiljnije povređen. U spasavanju je učestvovala policija, Sektor za vanredne situacije, a na obali su ih čekala kola Hitne pomoći. Dva maloletnika su sa splava prebačena na VMA zbog alkoholisanosti.

Ekipa Kurira je u prepodnevnim satima na mestu gde je splav potonuo zabeležila kako prolaznici gledaju u potonuli objekat. Na šetalištu smo zatekli jednu čizmu, ključeve, kapu i kondom, dok sa strane ima sitnog novca i vajpova. U vodi je bila i bela torbica... Pored mostića ostao je crni džemper, a na ogradi i beli duks. Prolaznici koji zastaju pored potonulog splava kažu da su čuli da su goste evakuisali i čamcima, a da su pojedine devojke plivale u vodi.

Bonus video:

00:57

Poznati splav počeo je večeras da tone

(Espreso/Kurir.rs/ A. K./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.