TORBICE, NOVAC, ODEĆA, SVE PLUTA PO VODI... Jezivi prizori jutro nakon POTONUĆA SPLAVA (FOTO)
Stvari pobacane sa splava, Foto: Kurir/Zoran Jevtić

potonuo splav

TORBICE, NOVAC, ODEĆA, SVE PLUTA PO VODI... Jezivi prizori jutro nakon POTONUĆA SPLAVA (FOTO)

Iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije saopšteno je da je evakuisano 114 ljudi

Objavljeno: 11:46h

Poznati beogradski splav "Kartel" na Novom Beogradu sinoć je potonuo. Prve informacije ukazuju na to da je splav počeo da tone nakon što je izbila tuča između gostiju i obezbeđenja na mostiću koji je spajao obalu i splav, a koji je u jednom trenutku pukao. Iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije saopšteno je da je evakuisano 114 ljudi, dok je rečna policija izvukla 30.

Jutro nakon što je splav potonuo na reci je od objekta vidljiv samo krov. Unaokolo su razbacane razne stvari, poput cipela, tašni, novca... Mladi su sve ostavljali za sobom dok su se borili da se spasu.

1 / 6 Foto: Kurir/Zoran Jevtić

Jedan od mladića koji je sinoć bio na splavu i kojeg je, kao i ostale, obezbeđenje izbacilo sa splava opisao je za Blic šta se dešavalo. "Žurka je trebalo da traje do nekih pola dva (...) ali je nekoliko momaka iz obezbeđenja ušlo na splav i krenulo redom da izbacuje ljude, uključujući i mene. Ja sam zamolio da mi kažu razlog, ali samo su mi rekli: "Izađi napolje". Ja sam izašao kulturno. Posle sam pozvao drugare da im kažem da sam izbačen, ali je posle desetak minuta veća grupa ljudi počela da izlazi i da se suprotstavlja obezbeđenju. Tada je krenula tuča", ispričao je on.

Bonus video:

00:57

Poznati splav počeo je večeras da tone

(Espreso/Mondo/Preneo D.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.