DOJAVE O BOMBI U ŠKOLI NA NOVOM BEOGRADU NE PRESTAJU! I danas stigla UZNEMIRUJUĆA PRETNJA, đaci opet pušteni kući
Dojava o bombi, Foto: Aleksandra Čolić, PNG

panika

DOJAVE O BOMBI U ŠKOLI NA NOVOM BEOGRADU NE PRESTAJU! I danas stigla UZNEMIRUJUĆA PRETNJA, đaci opet pušteni kući

Nakon sastanka, roditeljima je rukovodstvo škole poručilo da "imaju garancije da nema opasnosti i da se đaci sutra vraćaju u klupe"

Objavljeno:

U OŠ "20 oktobar", najveću školu u Srbiji, danas je iznova stigla preteća poruka ovaj put da će biti izvršen napad na ceo objekat, tako da se agonija u ovoj školi nastavlja. Iako je u zgradi prisutna policija, koja tu dežura 24 časa i pojačano je njihovo prisustvo unutar same škole, ali i okolo, nastava je u popodnevnoj smeni ipak obustavljena.

Roditeljima je iz školske uprave upućena poruka da dođu po decu.

Podsetimo, dojave o postavljenoj bombi i jezive pretnje ovoj školi svakodnevno stižu već više od dve nedelje, a kako procedura nalaže da se po svakoj dojavi zgrada evakuiše, đaci su izgubili prilično od nastave.

Za juče je odlučeno da deca ne dođu u školu, jer je bila ideja da krene sa onlajn nastavom, pa su nastavnici i učenici za to i pripremali.

Na sastanku održanom sinoć, a kome su prisustvovali i predstavnici MUP-a iz različitih sektora, odlučeno je da se pojača broj pripadnika MUP-a, što u uniformi, što u civilu i to u samoj zgradi, ali i oko nje.

Pretres
Pretresfoto: Emilija Jovanović

Nakon sastanka, roditeljima je rukovodstvo škole poručilo da "imaju garancije da nema opasnosti i da se đaci sutra vraćaju u klupe". Međutim, po današnjoj novoj dojavi, deca su ipak, u popodnevnoj smeni, puštena kući.

Bonus video:

01:27

AKO SE NE REGULIŠE JEDNA STVAR, STRANE SLUŽBE ĆE U SRBIJI MOĆI DA RADE ŠTA HOĆE! Stručnjak za bezbednost o problemu lažnih dojava

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.