"NAZVALA ME KU*VOM JER RADIM KAO KONOBARICA": Devojka upozorila podstanare u Beogradu na GAZDARICU IZ PAKLA (FOTO)
Zgrada / Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Sibiu Independent

podelila svoje iskustvo

"NAZVALA ME KU*VOM JER RADIM KAO KONOBARICA": Devojka upozorila podstanare u Beogradu na GAZDARICU IZ PAKLA (FOTO)

Vlasnica stana u Beogradu nije htela da izda stan studentkinji jer radi kao konobarica

Objavljeno:

U jednoj studentskoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk pojavilo se upozorenje jedne studentkinje koju je vlasnica stana izvređala samo zato što studira i radi kao konobarica.

Potražnja za stanovima je u porastu s obzirom na to da su studenti u potrazi za nekretninom u gradovima gde dolaze na studije. Iako se tržište nekretnina smirilo poslednjih meseci nakon velikih skokova kirija posle dolaska Rusa i Ukrajinaca cene su i dalje visoke u većim gradovima, a naročito u centru prestonice. Sudeći po objavama studenata na društvenim mrežama mnogi od njih imaju problema da nađu krov nad glavom.

"Imala sam verbalni dogovor sa vlasnicom stana i čule smo se telefonom više puta da se dogovorimo sve. Sutra je trebalo da odem da dam depozit i da potpišem ugovor na godinu dana. Preko telefona sam joj pomenula da studiram i da sa strane povremeno radim u kafiću i da nikada neće biti problema sa kasnom kirijom ili računa", piše u objavi studentkinje i dodaje se:

"Ona je pozitivno odreagovala na to i bilo joj je drago da sam zaposlena. Danas sam dobila ove poruke i momentalno me je blokirala. Zvali smo je tri puta sa različitih telefona jer nije htela da se javi, a nakon toga je pretila policijom. Nazvala me k****m jer radim kao konobarica kako bih mogla sebi da priuštim život u Beogradu kao redovan student".

Rasprava
Raspravafoto: Printscreen/Facebook

Studentkinja je objavila i fotografiju oglasa.

"Stvarno nikome ne bih preporučila da iznajmljuje stan i ugovara bilo šta sa ovom ekstremno primitivnom ženom. Ovo je uvreda na većem nivou i ostavila me na cedilu u poslednjem momentu", napisala je studentkinja. U prepisci sa vlasnicom stana vidi se da joj je prvo napisala da više ne izdaje stan, a zatim dodala da "ne izdaje stan k****ma".

Rasprava
Raspravafoto: Printscreen/Facebook

"Budete li sa još jednog broja pozvali prijavljujem vas za uznemiravanje. Kazna 100.000 dinara. Sa tri broja me zovete, ne primam konobarice u stan", piše u prepisci.

Iako su mnogi bili šokirani ovakvim stavom vlasnice stana neki su napisali i da studentkinja treba da bude srećna što se ipak nije uselila. "Gledaj to sa verdije strane, spasila te. Zamisli da si dala depozit potpisala ugovor i uselila se pa da te je izbacila posle par dana", piše u jednom od komentara.

Bonus video:

00:49

STUDENTI ĆE BITI PRIMORANI DA NAĐU STAN UDALJEN OD FAKULTETA Stručnjak za Kurir TV: Svako nešto žrtvuje dok studira

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.