NA BELOM KONJU DOŠAO PO DEVOJKU, A ONDA JE USLEDIO PRAVI ŠOK! Neverovatna scena usnimljena usred Beograda (VIDEO)
Veridba na Visikovcu, Foto: Kurir

fešta

NA BELOM KONJU DOŠAO PO DEVOJKU, A ONDA JE USLEDIO PRAVI ŠOK! Neverovatna scena usnimljena usred Beograda (VIDEO)

Nisu izostale ni suze radosnice, kao i čestitke

Objavljeno:

Slobodan Vulićević, mladić iz Lazarevca je princ na belom konju, doduše u njegovom slučaju na šarenom. On je svojoj devojci upriličio veridbu za pamćenje.

Naime, mladić je organizovao pravu feštu na Vidikovcu samo da celoj Srbiji pokaže koliko voli svoju izabranicu. Danima je smišljao iznenađenje koje se uspešno završilo jer je buduća mlada rekla “da”.

On je zamislio da na belom konju zaprosi svoju dragu, ali na ranču u Lazarevcu bilo je samo šarenog. Životinja je specijalno dovezena u naselje gde žive u Beogradu.

Bonus video:

02:41

Neobična veridba, stigao princ na belom konju

Sloba je uzjahao i devojku popeo na životinju, te su zajedno došli do restorana gde ju je čekalo pravo iznenađenje. U pitanju je ne 100 nego 1001 ruža, prijatelji, porodica pred kojima je izgovorila potvrdu ljubavi prema dečku.

Nisu izostale ni suze radosnice, kao i čestitke. Sve je proteklo onako kako je budući mladoženja zamislio i sa svojom princezom je otišao u njihov zajednički dom na Vidikovcu.

- Ona je žena mog života. Poznajemo se još iz detinjstva, a sada je došao trenutak da bude samo moja žena. Jahanje princa u potrazi za princezom je završeno, princ i princeza odjahali u večnu ljubav - rekao je za Kurir mladoženja.

Mlada nije skidala osmeh sa lica, a suze joj je poljupcima brisao budući suprug.

Bonus video:

01:11

Spektakularna veridba u parkiću u Žarkovu

(Espreso / Kurir / Lj.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.