"JA NEMAM SREĆE U ŽIVOTU": Neša se rasplakao pred kamerama, većina ga je ŽALILA, ali je sad DEMANTOVAO sve
Neša, Foto: Printscreen/Youtube/Provodadžija

HIT

"JA NEMAM SREĆE U ŽIVOTU": Neša se rasplakao pred kamerama, većina ga je ŽALILA, ali je sad DEMANTOVAO sve

A taj Neša je poslužio mnogima za sprdnju

Objavljeno:

U jednoj emisiji pojavio se kao lik koji bi da se ženi. Čak je i saksiju sa cvećem pripremio da bi zaprosio devojku. Rekao joj je: "Pitaću te dva puta"... I jednom je bilo dovoljno.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Provodadžija

Onda je pred kamerama zaplakao: "Ja nemam sreće u životu". I odmah postao hit na društvenim mrežama. Predstavljali su ga kao Nenada. A taj Neša je poslužio mnogima za sprdnju, dok je bilo dosta onih koji su ga odistinski žalili štop je propala prosidba.

- Žao mi je čoveka, on misli ozbiljno a ovo je gluma ove žene. Glume za pare a provodadžije sram vas bilo što ovo radite. Bravo, neće čovek da ostavi broj telefona! - imao je podršku, poput i ove:

- Jadan dečko. Baš mi ga je žao, ali trebao je odmah da zna da ona lujka neće ostati. Ne znam kako su ti ljudi, momci, tako naivni i nadaju se braku.

A sada se pojavio novi video lika kojem su "provodažije nameštale venčanje". Pored njega se više ne mogu pročitati poruke u kojima ga sažaljevaju. Oni koji su videli su veoma ljuti, a on je na tom snimku veoma veseo u restoranu, gleda tuđe devojke dok prolaze, komentariše ih i smeje se.

00:05

Gosti stigli na venčanje Anite i Matore

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.