CENTAR GRADA DANAS BEZ VODE: Objavljen spisak isključenja i za SUTRA, obezbedite zalihe, POTRAJAĆE!
Slavina, Foto: Profimedia

obratite pažnju!

CENTAR GRADA DANAS BEZ VODE: Objavljen spisak isključenja i za SUTRA, obezbedite zalihe, POTRAJAĆE!

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna

Objavljeno:

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na teritoriji beogradske opštine Stari grad danas su od osam sati ujutru, i sve do osam sati uveče građani više centralnih beogradskih naselja.

Kako je navedeno u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", voda će biti isključenja danas od osam ujutru, pa sve do osam sati posle podne potrošačima u ulicama Vlajkovićeva, od Trga Nikole Pašića do Svetogorske; u Kondinoj od Kosovske do Svetogorske; Majke Jevrosime, od Vlajkovićeve do Nušićeve, i u Kosovskoj od broja 35 do Nušićeve.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, kako kažu u ovom gradskom preduzeću, tokom oba dana obezbeđene su auto-cisterne. Svi građani su o radovima blagovremeno obavešteni, i savetovano im je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ko je sutra bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u sredu će od od 08.30 do 18.00 sati bez vode će ostati potrošači u Ljubostinjskoj ulici, od Niške do Požarevačke ulice.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800 11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na internet adresi www.bvk.rs.

00:18

Udario u znak, pa u hidrant: Voda, poput gejzira, šikljala pet metara uvis

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.