DVE DEVOJKE OPERISALE PO TRŽNOM CENTRU: Gleajte amo šta rade u prisustvu policije, pazite ako ih vidite u radnji
Krađa u beogradskom tržnom centru, Foto: Printscreen/Instagram/Moj_beo_grad

užas

DVE DEVOJKE OPERISALE PO TRŽNOM CENTRU: Gleajte amo šta rade u prisustvu policije, pazite ako ih vidite u radnji

Na snimku se jasno vidi kako devojke stoje za pultom

Objavljeno:

Dve devojke uhvaćene su danas u tržnom centru u Beogradu u krađi. Kako se može videti na Instagram stranici "Moj_beo_grad" objavljeno je najpre upozorenje za sve one koji ih prepoznaju u svojim lokalima, da obrate pažnju na njih, a potom i snimak njihovog privođenja.

Prvi snimak zabeležila je vlasnica butika i objavila na svom Instagramu snimak krađe u njenom lokalu, tražeći dve devojke sa snimka koje su iz njene radnje iznele patike.

"Pozdrav, nek obrate paznju svi radnici na ove dve devojke, kradu stvari, trenutno su u Sinseju uhvaćene u tržnom centru."

Na snimku se jasno vidi kako devojke stoje za pultom i dok jedna razgovara sa radnikom, druga vadi iz torbe ukradene stavri.

"Ali kako lagano i nonšalanto vadi kao da je došla da zameni veličinu", jedan je od komentara ispod objavljenog snimka.

"Ala joj je stalo u taj ceger tona stvari, ko da nema dna", "Bez trunke sramote na licu, iskusno", "A kako srede zujalice?? Mislim da nema šanse da ukradu ako ih ne skinu", glasili su još neki od komentara.

Vrlo brzo nakon krađe, zabeležen je i drugi snimak kako devojke napuštaju tržni centar u pratnji policije.

Na opšte iznenađenje pratilaca ove Instagram stranice, devojke su bez lisica, držeći se za ruke i uz osmeh izlazile iz TC.

"Bez blama drže se za ruke i smeju se. Nije im ni prvi ni poslednji put danas ih privedu, sutra puste i nastave gde su stale", "A gde su lisice? Ili nešto? Nego idu kao da idu na piknik, još im pandur nosi kesu. Strašno", nizali su se komentari.

"Budalama smešno, idu na 24 sata u stanicu da prespavaju pa da se vrate da kradu", "Da li je moguće da se još i smeju, majko moja mila", Verovatno imaju po 700 prekršajnih i nikom ništa", "Pa ovo im je verovatno već peto hvatanje u avgustu", komentarisali su pratioci.

00:12

Krađa u Zemunu

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.