OTKRILA JE ZBOG ČEGA REDOVNO ZAKLJUČAVA ULAZNA VRATA: Kada je videla REAKCIJU muža i dece potpuno se IZBEZUMILA
Vrata, Foto: Oksana Kukuruza / Alamy / Alamy / Profimedia

šta vi radite

OTKRILA JE ZBOG ČEGA REDOVNO ZAKLJUČAVA ULAZNA VRATA: Kada je videla REAKCIJU muža i dece potpuno se IZBEZUMILA

Uvek zaključavam ulazna vrata, čak i kada mi je suprug kod kuće i deca

Objavljeno:

Mnogi ljudi koji žive u gradu su vremenom navikli da zaključavaju vrata za sobom. Oni se prosto ne osećaju dovoljno sigurno ukoliko znaju da su ulazna vrata otključana. S druge strane, oni koji žive u manjim sredinama svoja vrata ne zaključava gotovo nikada.

Jedna mama se pak, zbog sve većeg broja nasilja, o kojem svakodnevno sluša na radiju i televiziji, zabrinula za bezbednost sebe i najmilijih tako da je želela da ulazna vrata isključivo uvek budu zaključana. Njena deca koja su tinejdžeri bi često glasno iskazivali nezadovoljstvo kada bi krenuli van kuće i zatekli zaključana vrata, pa su je na kraju nazvali paranoičnom. Ova žene je zato osetila potrebu da se posavetuje sa ljudima putem interneta da vidi da li i oni dele slična mišljenja.

- Uvek zaključavam ulazna vrata, čak i kada mi je suprug kod kuće i deca. Ne vidim problem u tome što su ulazna vrata zaključana, to je nekoliko sekundi da se otključaju, budući da je ključ uvek u bravi. Međutim, zatekla sam i supruga i decu kako prevrću očima kad god bih za njima zaključala. Živimo u gradskom predgrađu gde je niska stopa kriminala. Možda se krađa ili neki incident desio dva puta za 12 godina koliko smo ovde, ali ne bih da rizikujem. Ne znam da li preuveličavam, zaključavate li vi vrata kada ste u stanu ili kući? - upitala je ova žena, a o tome je pisao i Dejli miror.

Komentari su odmah usledili, a mišljenja su bila podeljena.

- Meni se desilo da su mi ukrali automobil tako što su lopovi ušli u kuću i uzeli ključeve sa stola, ni ja nisam verovala u te priče o krađi, ali to me je skupo koštalo.

- Baš me briga ko će šta da priča, i suprug i ja radimo od kuće i to na spratu, ni ne bismo čuli lopove da uđu, zato uvek zaključavamo ulazna vrata.

- Ja živim u jednom selu gde znam bukvalno svaku kuću, ponekad zaključam tokom noći, ali i tada se osećam čudno, budući da ovde niko ne zaključava.

00:13

PIJAN NOGOM RAZVALIO VRATA, TUKAO ŽENU U GLAVU I ČUPAO JE: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika iz Zemuna!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.