OD CENE KAFE I VODE NA ADI CIGANLIJI ĆE VAM SE PREVRNUTI ŽELUDAC: Skuplje nego na moru, a tek koliko je LEŽALJKA
Ada Ciganlija, Foto: Emilija Jovanović

otvorena sezona

OD CENE KAFE I VODE NA ADI CIGANLIJI ĆE VAM SE PREVRNUTI ŽELUDAC: Skuplje nego na moru, a tek koliko je LEŽALJKA

Espreso od 210 do 230, kapućino 270, ali je nes kafa čak 330 dinara!

Objavljeno: 19:22h

Sa lepim vremenom sve je više Beograđana na Adi Ciganliji, a iako je poznato da su cene na prestoničkom kupalištu iz godine u godinu visoke, posetiocima se ove godine učinilo da nikada nisu bile veće!

- Za vikend sam prvi put ove godine bila na Adi i šokirala sam se cenama. Poznato je da je u svim ugostiteljskim objektima ove godine zabeleženo poskupljenje, ali opet su to neka povećanja od desetak odsto. Ovde mi se čini da su nas dobro lupili po džepu. Prvobitno je bila ideja da sednemo da ručamo jer je bilo lepo vreme, ali kada je nas četvoro videlo cene odustali smo od ručka iz principa. Pa, dve kafe smo platili skoro 700 dinara - kaže za Kurir Beograđanka K. A. i dodaje:

Ada Ciganlija
foto: Emilija Jovanović

- Cene od lokala do lokala se razlikuju, ali opet nije to velika razlika. Kafić u kom smo mi sedeli bio je gotovo prazan. Ljudi čak i ne uzimaju ležaljke nego su na peškirima. Pa, kako i ne bi kad su ležaljke 2.000 dinara. Ni na moru nisu toliko.

Prema njenim rečima domaća kafa košta od 190 do 200 dinara.

- Espreso od 210 do 230, kapućino 270, ali je nes kafa čak 330 dinara! Voda 0,33 litra košta 265 dinara. Ni limunada nije jeftina i košta od 350 dinara pa naviše. Pivo 0,33 je oko 320 dinara, dok je 0,5 400. Sokovi ne zaostaju za limunadom pa su od 320 dinara pa naviše. Doručak u ugostiteljskim objektima je od 350 do 400 dinara, a ručka nema ispod 700 dinara za jednu osobu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.