NA BEOGRADSKOM AERODROMU OPŠTI HAOS: Putnica sa detetom nije htela da se veže, a onda je usledila DRAMA! (VIDEO)
Svađa u avionu, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

drama

NA BEOGRADSKOM AERODROMU OPŠTI HAOS: Putnica sa detetom nije htela da se veže, a onda je usledila DRAMA! (VIDEO)

Na snimku koji je prvi objavljen na mrežama može se videti komešanje između žene sa detetom zbog koje je izbila cela drama i muškarca koji sedi

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz jednog od aviona koji je trebalo da poleti sa aerodroma "Nikola Tesla", ali zbog jedne putnice, let je kasnio.

Naime, na snimku se vidi žena koja, navodno, nije ispoštovala bezbedonosnu proceduru koja podrazumeva da svi putnici u avionu vežu svoje pojaseve, te je došlo do konflikta između nje i još nekoliko ljudi. Ubrzo su u letelicu došli radnici obezbeđenja, pa je putnica sa detetom izvedena iz aviona.

Na snimku koji je prvi objavljen na mrežama može se videti komešanje između žene sa detetom zbog koje je izbila cela drama i muškarca koji sedi. Iz ugla koji je snimljen deluje kao da je muškarac udario ženu dok je izlazila iz aviona.

Nakon brdo osuda koje su osvanule u komentarima, a na račun muškarca koji navodno udara ženu dok joj je dete u naručju, objavljen je i snimak iz drugog ugla na kojem se jasno vidi da je muškarac nije udario.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.