DOBILI BOGATSTVO PA OSTALI BEZ DINARA! Ove loto dobitnike pratilo je prokletstvo, na kraju im nije ostalo ništa
Još jedna dobitnica džek pota prošla je neslavno. Naime, ona je završila u zatvoru, nakon što de pijana i drogirana pregazila čoveka, Foto: Dado Đilas

NEVEROVATNO

DOBILI BOGATSTVO PA OSTALI BEZ DINARA! Ove loto dobitnike pratilo je prokletstvo, na kraju im nije ostalo ništa

Novac koji je lako zarađen, lako se i troši. Ovi ljudi su idealan dokaz za to

Objavljeno:

Čuveni loto dobitnik iz SAD, Majkl Kerol jednom prilikom je izjavio da je lakše živeti sa 42 funte nedeljno, nego sa milionima. On je osvojio neverovatnih 9,7 miliona funti, a sav novac potrošio je na kocku i prostitutke. Sada opet živi bez prebijene pare i razveden.

Evelin Adams je dama koja je čak dva puta dobila na lutriji, sav novac koji je osvojila potrošila je na kocku i danas živi u kamp prikolici.

Stiv Frejndžer jedan je od dobtnika lutrije koji svoj novac nije prokockao niti izgubio, ali svedočio je tome koliko se ljdi menjaju zbog novca. Zahvaljujući dobitku, izgubio je brojne prijatelje, čak je i od rođaka morao da se distancira.

Jedan od dobitnika je i Ejbraham Šekspir iz SAD, on je na džekpotu osvojio veliki novac, kasnije je pronađen mrtav zabetoniran. Veruje se da mu je nesreću doneo upravo novac.

Još jedna dobitnica džek pota prošla je neslavno. Naime, ona je završila u zatvoru, nakon što de pijana i drogirana pregazila čoveka.

Jednog dobitnika je čak i rođeni brat pokušao da likvidira zbog dobijenog novca, unajmio je plaćenog ubicu da ga likvidira. Iako pokušaj atentata nije uspeo i ovaj loto dobitnik je bankrotirao i umro u 66. godini života.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Glasjavnosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.