PROCURILE TAJNE BELE KUĆE: Melanija javno podržava Trampa, a evo šta mu radi kada su kod kuće, OVO JE HAOS!
Donald Tramp i Melanija Tramp, Foto: EPA-EFE/ Yuri Gripas / POOL

ISPLIVALI MANJE POZNATI DETALJI

PROCURILE TAJNE BELE KUĆE: Melanija javno podržava Trampa, a evo šta mu radi kada su kod kuće, OVO JE HAOS!

Sama Melanija kako se čini iz svega što je do sada radila, uopšte nema dilemu koji ishod je za nju najbolji

Objavljeno:

Građani Slovenije bili su jako ponosni na svoju zemljakinju Melaniju Tramp, kada je pre četiri godine, pobedom njenog supruga Donalda Trampa na predsedničkim izborima postala prva dama Amerike. Ipak, ono čega njeni sunarodnici nisu svesni je da Melanije ne prija život u Beloj kući.

Sama Melanija kako se čini iz svega što je do sada radila, uopšte nema dilemu koji ishod je za nju najbolji. Prva dama je podržavala supruga u poslednjim i najbitnijim danima kampanje, ali se mnogi analitičari slažu da ove Melanijine reči nikako nisu u skladu sa onim što ona misli. Melanija zapravo hoće napolje, mišljenja su onih koji pažljivo motre njen govor tela.

Oni koji poznaju njen životni stil takođe se slažu oko ovoga. Naime, nije reč ni o njenom odnosu sa suprugom, jer on ni pre izbora nije bio dobar, tako da je Melanija mogla i tada da se razvede, već je u pitanju to što prva dama više ne može da podnese pritisak javnosti i činjenicu da su sve oči uprte u nju. Pre preseljenja u Vašington, njen životu u Njujorku sastojao se iz odlazaka na veoma glamurozne zabave, prijeme i revije.

- Melanija je tako reći uživala u svim blagodetima koje nudi život žene jednog bogataša, ali sada je sve drugačije, jer su joj nametnute obaveze koje nije želela. Ipak, navodno Melanija nema problem da suprugu jasno stavi do znanja svoje stavove, zbog čega vrlo često dolazi do verbalnog sukoba među njima - istakao je politički analitičar Sem Nunberg.

Prva dama se Trampa uopšte ne plaši, za razliku od svih u njegovom okruženju, koje vešto kontroliše. Ona ne mari za njegovo raspoloženje, zaravo je suprotno, on se plaši njenog raspoloženja. Ipak, mnogi analitičari se slažu da iako je Melanija sada uhvaćena u zamku zbog vlastitih ambicija, njen i primer njenog supruga predstavljaju najverodostojniji metod ostvarenja američkog sna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.