OVAJ DEČAK JE ZVERSKI UBIJEN DOK JE BIO U RUKAMA MAJKE: Bol je neopisiva
Majka sa nesrećno nastradalim sinom, Foto: Printscreen: GoFundMe

NESREĆA

OVAJ DEČAK JE ZVERSKI UBIJEN DOK JE BIO U RUKAMA MAJKE: Bol je neopisiva

Iako su ga brzo odvezli u bolnicu, preminuo je od zadobijenih povreda, dok se njegova majka oporavlja od teških povreda glave. Lopov je optužen za teško ubistvo i krađu.

Objavljeno: 11:56h

Dečak, koji je sledećeg meseca trebao da napuni dve godine, ubijen je dok je bio u majčinim rukama u trenutku kada je lopov pokušao da ukrade njen automobil.

Zejdan Meklin i njegova majka Bejli nalazili su se na parkingu bolnice u gde su se sreli s njenim suprugom i dečakovim ocem, kada je Niko Lorenzo Dela-Fuente (30) napao porodicu i pokušao da ukrade njihov automobil. Otac je potrčao i uspeo je da uđe u auto kako bi sprečio lopova da se odveze, ali je menjač ostao namešten za vožnju unazad, piše Njujork Post.

Auto se zabio u Bejli i njenog sinčića Zejdana kojeg je držala u rukama, te su od siline udarca oboje pali na tlo. Lopov se potom okrenuo i pregazio dete koje je bespomoćno ležalo na cesti, nakon čega je udario u drvo. Iako su ga brzo odvezli u bolnicu, preminuo je od zadobijenih povreda, dok se njegova majka oporavlja od teških povreda glave.

Na američkoj platformi ''GoFundMe'' pokrenuta je kampanja kako bi se pokrili troškovi sahrane i bolnički troškovi, a lopov je optužen za teško ubistvo i krađu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24 sata)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.